Νέο Blaster Master για το Nintendo 3DS το 2017 - VideoGamer.gr
blaster master cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο Blaster Master για το Nintendo 3DS το 2017

Πίσω στο μακρινό 1988, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τίτλος για το SNES ήταν το Blaster Master, το οποίο μας είχε χαρίσει άπειρες στιγμές ενασχόλησης. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία ανάπτυξης Inti Creates, το αγαπητό αυτό παιχνίδι θα επιστρέψει στην φορητή κονσόλα της Nintendo, το 3DS, μέσα στο 2017.

blaster-master-2

Νέος τίτλος με πολλές αναμνήσεις αλλά και αναβαθμίσεις!

Η εν λόγω εταιρεία παραγωγής κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του τίτλου από την Sunsoft, την εταιρεία η οποία δημιούργησε το πρώτο Blaster Master το 1988. Ο τίτλος του νέου παιχνιδιού θα είναι Blaster Master Zero και θα βασίζεται στο πρωτότυπο, χωρίς να λείπουν πολλά νέα στοιχεία. Πέρα από τα ανανεωμένα γραφικά που μπορούν να περιμένουν όλοι οι fans του franchise χάρη στις δυνατότητες της φορητής κονσόλας της Nintendo, ανάμεσα στις νέες προσθήκες ξεχωρίζουν νέα επίπεδα, bosses, καθώς και νέες δυνατότητες επιλογής δευτερευόντων όπλων στον εξοπλισμό μας.Επίσης, το gameplay αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανανεωμένο όταν αποφασίζετε να μάχεστε εκτός του τανκ σας.

blaster-master

Αν και το Blaster Master αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για το SNES, δεν υπάρχει στην λίστα με τους διαθέσιμους τίτλους για το NES Classic Edition που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου. Μέχρι λοιπόν να κυκλοφορήσει ο νέος τίτλος στην ανθολογία του Blaster Master για το Nintendo 3DS, μπορείτε να απολαύσετε το παρακάτω video και να ταξιδέψετε πίσω στον χρόνο (οι παλαιότεροι) ή να ενημερωθείτε για έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τίτλο (οι νεότεροι)!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ