MSI: Απίστευτο Gaming Bundle με For Honor και Ghost Recon: Wildlands - VideoGamer.gr
vimg
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

MSI: Απίστευτο Gaming Bundle με For Honor και Ghost Recon: Wildlands

Εκπληκτικά νέα για τους υποψήφιους αγοραστές hardware, με την MSI και την Ubisoft να συγκεντρώνουν τόσο τo For Honor όσο και το νέο Ghost Recon: Wildlands σε ένα απίστευτα Gaming Bundle  διαθέσιμο για τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Συνδυάζοντας διάφορα gaming προιόντα της MSI από επιλεγμένες μητρικές, κάρτες γραφικών, notebooks και συστήματα desktop μπορείτε να λάβετε δωρεάν τα 2 παραπάνω παιχνίδια. Πρόσφατα δημοσιεύθηκε από την Ubisoft, ότι το For Honor και το Ghost Recon: Wildlands είναι δύο από τα πιο hot παιχνίδια για το 2017, με τα δύο παιχνίδια να κυκλοφορούν τις επόμενες εβδομάδες και με τους πιθανούς αγοραστές να έχουν την ευκαιρία να αρπάξει ένα δωρεάν αντίτυπο αυτών των δύο τίτλων παιχνιδιών αποκτώντας παράλληλα και τα απαραίτητα “gaming όπλα” από την MSI.

vimg

Αρπάξτε αυτή την ευκαιρία για να πάρτε δύο από τα πιο πολυαναμενόμενους και πολυσυζητημένους τίτλους παιχνιδιών του 2017, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη gaming αναβάθμιση τους ήδη υπάρχοντος συστήματος σας  ή την αγορά ενός νέου gaming notebook ή Desktop της MSI! Για επιλεγμένες gaming κάρτες γραφικών και notebooks, η MSI σας κακομαθαίνει ακόμη περισσότερα, καθώς συμπεριλαμβάνει στο εν λόγο Gaming Bundle και το Season Pass του Ghost Recon: Wildlands. Περάστε στο πεδίο της μάχης με όπλα σας την νέα σειρά Gaming Hardware της MSI, απολαμβάνοντας αυτά τα συναρπαστικά νέα παιχνίδια στο πλήρες γραφικό τους μεγαλείο.

thumbnail_msi bundle ubisoft (3)

Αγοράστε κάρτες γραφικών MSI GeForce GTX 1080 ή GTX 1070 από επιλεγμένους μεταπωλητές NVIDIA και επιλέξτε το παιχνίδι σας: For Honor ή Ghost Recon: Wildlands. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η MSI, επίσης, σας παρέχει το Season Pass του Ghost Recon: Wildlands, δίνοντάς σας πρόσβαση σε δύο από τις πιο σημαντικές επεκτάσεις για το Ghost Recon: Wildlands παιχνίδι!”

Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα επιλέξιμα μοντέλα καθώς και των επίσημων μεταπωλητών είναι διαθέσιμα στην επίσημη σελίδα του Gaming Bundle.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

For Honor

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

14/2/2016