Μόνο με την αγορά της Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition το Modern Warfare Remastered - VideoGamer.gr
CODMW Remastered Crew Expendable 1 WM ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μόνο με την αγορά της Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition το Modern Warfare Remastered

Οι ειδήσεις για το Call of Duty: Infinite Warfare πάνε και έρχονται με πληροφορίες αλλά και νεότερα να έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα. Όπως έγινε γνωστό από την Activision αλλά και την Infinity Ward το Call of Duty: Modern Warfare Remastered θα κυκλοφορήσει μαζί με το επερχόμενο Call of Duty: Infinite Warfare.

Όμως η εταιρεία το έκανε ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μαζί με το Infinite Warfare και όχι ξεχωριστά. Πιο συγκεκριμένα όσοι επιθυμούν να έχουν το Modern Warfare Remastered θα πρέπει να αγοράσουν την Legacy Edition του παιχνιδιού. H Legacy Edition θα περιέχει το Infinite Warfare και το Modern Warfare Remastered με τιμή €79. Για τους πιο σκληροπυρηνικούς θα κυκλοφορήσει και η Legacy Pro Edition η οποία θα περιλαμβάνει ένα steelbook, soundtrack το Modern Warfare Remastered και το Season Pass στα €119.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει γίνει πολύ καλή δουλεία στο Call of Duty: Modern Warfare Remastered με τα γραφικά και τα textures και αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσετε και εσείς παρακάτω.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ