Το επίσημο reveal trailer για το Call of Duty: Infinite Warfare - VideoGamer.gr
Κατά 48% χαμηλότερες οι πωλήσεις του Infinite Warfare από το Black Ops 3 - videogamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το επίσημο reveal trailer για το Call of Duty: Infinite Warfare

Μετά τα τελευταία γεγονότα μπορούμε να πούμε πως η Activision δεν διαχειρίστηκε καλά αυτά που ίσως θα έπρεπε και σίγουρα το σκηνικό με τις διάφορες διαρροές που γινόντουσαν από εδώ και απ εκεί της χάλασαν τα σχέδια. Χθες νωρίς το πρωί διέρρευσε το reveal trailer για το Call of Duty: Infinite Warfare.

Μετά από λίγες ώρες η εταιρεία έκανε livestream μέσα από το οποίο έκανε μια πλήρης αποκάλυψη του τίτλου. Εκεί φυσικά είδαμε και μάθαμε αρκετά πραγματάκια μέχρι και για το zombie mode του παιχνιδιού.

Call-of-Duty-Infinite-Warfare_4-WM-ds1-670x377-constrain

Ο κόσμος δεν έμεινε και ιδιαίτερα ευχαριστημένος με αυτό που είδε και παρά τις άπειρες αιτήσεις για επιστροφή στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο η Activision είπε να κάνει αυτό που θέλει για ακόμη μία χρονιά.

Τέλος φαίνεται πως η εταιρεία τελείωσε με την εποχή που λέγεται PS3 και Xbox 360 για τον λόγο ότι ανακοίνωσε ότι θα το Call of Duty: Infinite Warfare θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 4 Νοεμβρίου 2016.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο reveal trailer του Call of Duty: Infinite Warfare το οποίο έχει περισσότερα πλάνα αλλά και διαστημικές μάχες όπως θα δείτε και εσείς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Call of Duty: Infinite Warfare

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

4/11/16