Knights and Bikes, ένα παιχνίδι από την Foam Sword - VideoGamer.gr
384ae6 1f1fa96ddbc84633a386f7f3d4b8dd6a
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Knights and Bikes, ένα παιχνίδι από την Foam Sword

Το παιχνίδι Knights and Bikes είναι αδιαμφισβήτητα ένα όμορφο project το οποίο έχει να προσφέρει πολλά. Το παιχνίδι είναι ένα πετυχημένο kickstarter project το οποίο τώρα απέκτησε και εκδότες. Η Double Fine αποφάσισε να αναλάβει την έκδοση του παιχνιδιού αυτού καθώς ταιριάζει με το στυλ τους. Η καρτουνίστηκη παιδική γοητεία των γραφικών του Knights and Bikes είναι ένα σήμα κατατεθέν των παιχνιδιών της Double Fine και έτσι οι δημιουργοί του, Foam Sword, ταιριάζουν αμέσως με το στυλ του εκδότη. Τα μέλη της Foam Sword έχουν εμπειρία με τίτλους όπως τα Tearaway, Ratchet and Clank αλλά και Little Big Planet.

fb07a9ca2fec169984e9191dd47e054e_original

Περί τίνος πρόκειται όμως το Knights and Bikes

Το παιχνίδι εκτυλίσσετε στα 80s, σε ένα φανταστικό Βρετανικό νησί οποίο έχει χτυπηθεί από καταστροφές στην οικονομία του. Εκεί λοιπόν μπορείτε να κάνετε ότι κάνουν τα παιδιά όταν έρχονται αντιμέτωπα με κινδύνους που τους απειλούν, τους νικούν με ποδήλατα, φρίσμπι και μπαλόνια! Παίζοντας ως τις Nessa και Demelza, θα κληθείτε να ανακαλύψετε τα μεσαιωνικά μυστήρια του νησιού και να βρείτε τον ήρωα που το νησί χρειάζεται για να σωθεί. Στην περιπέτεια αυτή θα βρείτε χωρικούς αλλά και διάφορα ζώα για να σας βοηθήσουν με διάφορους τρόπους. Θα μπορείτε στην πορεία να πολεμήσετε με δαίμονες αλλά και να αναβαθμίσετε τα όπλα αλλά και τα ποδήλατά σας.

24299364143_dcd7ec5a89_b

Το παιχνίδι έχει μια πολύ όμορφη ιστορία και μαζί με τα γραφικά του, θα μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια. Αν και δεν υπάρχει καθοριστική ημερομηνία, γνωρίζουμε οτι το παιχνίδι θα βγει τον Απρίλιο του 2017. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για PC και PS4. Παρακάτω ακολουθεί σχετικό trailer  καθώς εδώ είναι η επίσημη ιστοσελίδα του.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ