Υποστήριξη για PS4 Pro στο νέο patch του Deux Ex - VideoGamer.gr
deus ex cover 1
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Υποστήριξη για PS4 Pro στο νέο patch του Deux Ex

Όπως έχουμε παρατηρήσει, το τελευταίο διάστημα υπήρξε μία περίοδος με πολλή δουλειά για τις εταιρείες ανάπτυξης εξαιτίας της κυκλοφορίας της νέας κονσόλας της Sony, PS4 Pro. Μετά από τίτλους όπως το Fallout 4, το Last of Us και το Titanfall 2 ήρθε και η σειρά για τον τίτλο της Eidos Montreal. Το Deus Ex: Mankind Divided απέκτησε λοιπόν patch το οποίο πλέον δίνει την δυνατότητα στον τίτλο να ‘τρέχει’ καλύτερα στο PS4 Pro.

deus-ex-1

Λύση προβλημάτων και ανανεωμένα γραφικά για το Deux Ex στο PS4 Pro!

Όπως ανακοινώθηκε από την Square Enix μέσω του επίσημου ιστότοπου για το Deus Ex, ο τίτλος θα αποκτήσει ένα αναγκαίο patch το οποίο λύνει αρκετά από τα προβλήματα που συνάντησαν οι κάτοχοι του τίτλου όταν πρωτοκυκλοφόρησε το παιχνίδι. Σύμφωνα με τις σημειώσεις του patch 1.09, το συγκεκριμένο update ρυθμίζει προβλήματα stuttering που είχαν αναφερθεί από κατόχους του τίτλου, όταν το παιχνίδι κατέληγε να τρέχει με 21fps στις φορτωμένες με εχθρούς ή αντικείμενα περιοχές. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όταν το παιχνίδι αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα στην νέα κονσόλα της Sony, οι κάτοχοι του PS4 Pro δεν μπορούσαν να παίξουν τον συγκεκριμένο τίτλο.

deus-ex-2

Δεν έχει υπάρξει ακόμα feedback από κατόχους του τίτλου ώστε να είναι σαφές αν το προαναφερθέν patch ρυθμίζει όλα τα ζητήματα που είχε ο τίτλος της Square Enix. Εσείς θα δίνατε στο Deus Ex: Mankind Divided ακόμα μία ευκαιρία;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ