Αναβάθμιση τίτλων όπως το Last of us αναμένοντας το PS4 Pro - VideoGamer.gr
LOUR PS4 COVER 1
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Αναβάθμιση τίτλων όπως το Last of us αναμένοντας το PS4 Pro

Με την κυκλοφορία της νέας κονσόλας της Sony, PS4 Pro, να βρίσκεται προ των πυλών, ολοένα και περισσότερες αναβαθμίσεις λογισμικού για ήδη υπάρχοντες τίτλους γίνονται διαθέσιμες στους παίκτες, με διορθώσεις που κυρίως αφορούν την λειτουργία ανάλυσης 4Κ. Ανάμεσα τους υπάρχουν και πολλοί δημοφιλείς τίτλοι του παρελθόντος, όπως το The Last of Us: Remastered και το Infamous: Second Son!

infamous-1

Kυκλοφορίες patch για την αξιοποίηση του επερχόμενου PS4 Pro

Προκειμένου να γίνει πλήρης αξιοποίηση της νέας κονσόλας της Sony, ολοένα και περισσότερες εταιρείες κυκλοφορούν patches που θα επιτρέψουν την μέγιστη ανάλυση γραφικών που προσφέρει το PS4 Pro. Η Naughty Dog συγκεκριμένα, στο patch που κυκλοφόρησε για το πολυβραβευμένο The Last of Us: Remastered αναβάθμισε τα γραφικά ώστε αυτά να τρέχουν σε native 4K και σταθερά στα 30fps, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

lour-patch

 Η συγκεκριμένη κίνηση έχει ήδη πραγματοποιηθεί και σε άλλους τίτλους όπως το Infamous:Second Son καθώς και το Helldivers. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες παραγωγής που έχουν ανακοινώσει αναβαθμίσεις των τίτλων τους ώστε να αξιοποιούν καλύτερα τις δυνατότητες της νέας παιχνιδομηχανής της Sony μέσω patch, με τίτλους όπως το Pro Evolution Soccer 2017, Battlefield 1, FIFA 17 και Titanfall 2 να αποδίδουν καλύτερα γραφικά στο PS4 Pro στο κοντινό μέλλον, με την προϋπόθεση ότι οι κάτοχοι της νέας κονσόλας της Sony έχουν συμβατή ή HDR τηλεόραση. Ωστόσο, επίσημες ανακοινώσεις για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας των patch που θα δώσουν αυτή την δυνατότητα στους προαναφερθέντες τίτλους δεν υπάρχουν ακόμα.

To patch για το Infamous:Second Son.

To patch για το Infamous:Second Son.

Η αναμονή για την νέα κονσόλα της Sony φθάνει στο τέλος της, καθώς το PS4 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αγορές στις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ