Εμφανίστηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του Nintendo NX σε ιστοσελίδα του εξωτερικού - VideoGamer.gr
Nintendo NX - VideoGamer Greece
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Εμφανίστηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του Nintendo NX σε ιστοσελίδα του εξωτερικού

Μια αλυσίδα supermarket του εξωτερικού με την ονομασία ‘Tesco‘, είχε εμφανίσει στην ιστοσελίδα της το Nintendo NX, καθώς επίσης ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το Nintendo NX πρόκειτε να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων στις 31/12/2016 και η τιμή του θα ξεκινά από τα 349,99 €.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό η τιμή και η ημερομηνία να υπήρχαν στο προϊόν ως “placeholders” ωστε να ενημερωθούν αργότερα με τις πραγματικές εγγραφές. Γνωρίζουμε επίσης πως η Tesco έχει συνεργαστεί παλιότερα με την Nintendo, οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι η αληθινή τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Nintendo NX - VideoGamer Greece

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σίγουρα για καμία από τις δύο περιπτώσεις, διότι είναι συνηθισμένο οι εταιρίες πώλησης να έχουν ήδη περασμένα τα προϊόντα που πρόκειτε να ανακοινωθούν σύντομα, ώστε να τα εμφανίσουν ως “pre-orders” στα καταστήματα τους αμέσως μετά την ανακοίνωση.

Πιστεύετε πως η Nintendo προετοιμάζεται για την μεγάλη ανακοίνωση, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το PS4 Pro και βρίσκεται και αυτό στο ίδιο “price-range”?

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ