Η Supermassive Games σε σκέψεις με το DualSense Controller του PS5 - VideoGamer.gr
until dawn 2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η Supermassive Games σε σκέψεις με το DualSense Controller του PS5

Το PS5 ξέρουμε πως είναι καθ’οδόν και σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε αλλά είναι σίγουρο πως όπου να ναι θα μάθουμε. Η Supermassive Games όμως σύμφωνα με πηγές ήρθε σε επαφή με Sony αλλά είδες και από κοντά το DualSense Controller του PS5. Ένα Controller όπου σύμφωνα με την Sony υπόσχεται την καινοτομία και την εξέλιξη.

Η εταιρεία λοιπόν πήγε από κοντά να δει το νέο controller έτσι ώστε να ανακαλύψει όλες του τις δυνατότητες που μπορεί να χαρίσει στους παίκτες. Αν δεν γνωρίζεται η Supermassive Games είναι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τα Until Dawn, The Dark Pictures Anthology, Hidden Agenda και όχι μόνο φυσικά. Το consept των παιχνιδιών είναι πάντα το ίδιο σχεδόν με τον παίκτη να έχει στο χέρι του τη ζωή των χαρακτήρων. Σύμφωνα με την Sony το νέο Controller θα είναι πιο φιλικό στον χρήστη αλλά και χάρη σε μερικές λειτουργίες θα είναι και πιο ζωντανό στον χρήστη. Από αυτό ίσως και να επωφεληθεί η εταιρεία με τα νέα της παιχνίδια στην επερχόμενα νέα γενιά.

Η εταιρεία πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο Trailer για το δεύτερο μέρος της ανθολογίας Dark Pictures με τίτλο”Little Hope” το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ