Το Little Hope είναι το δεύτερο μέρος της σειράς Dark Pictures - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Little Hope είναι το δεύτερο μέρος της σειράς Dark Pictures

To Little Hope το έχουμε μάθει εδώ και λίγο καιρό καθώς αποτελεί το δεύτερο μέρος της σειράς The Dark Pictures, όπου για αυτούς που δεν γνωρίζουν ακόμη πρόκειται για μια ανθολογία ιστοριών τρόμου από την Supermassive Games. Η εταιρεία λοιπόν μας αποκάλυψε και επίσημα το δεύτερο κομμάτι που όπως ήδη ξέραμα θα έχει τίτλο Little Hope.

Στο Little Hope έχουμε μια παρέα φοιτητών μαζί με τον καθηγητή τους είναι εγκλωβισμένοι σε μια απομονωμένη πόλη με μια περίεργη ομίχλη. Η όλη κατάσταση σίγουρα θυμίζει Silent Hill σε πρώτη φάση και σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον. Φυσικά όπως είχαμε και στο πρώτο μέρος έτσι και εδώ όλο το παιχνίδι βασίζεται στις επιλογές που θα κάνουμε και πάντα με βάση αυτές θα πάρουμε το αντίστοιχο τέλος. Εκτός από την βασική ιστορία οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και τα Theatrical Mode, Curator’s Cut, Shared Story και Movie Night.

Τέλος εμείς να σας πούμε πως το The Dark Pictures: Little Hope καταφθάνει αυτό το καλοκαίρι σε PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο Trailer από τον εν λόγω τίτλο Που θα μπορούσε εύκολα κάποιος να διακρίνει πως είναι βγαλμένο από 80’s horror movie.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA