Το DualSense είναι το νέο Controller της Sony για το PS5 - VideoGamer.gr
49747503557 fa12f113db h
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το DualSense είναι το νέο Controller της Sony για το PS5

Και κάπως έτσι ένα όμορφο βράδυ Τρίτης η Sony με μια άκρως ξαφνική ανακοίνωσε έδωσε στη δημοσιότητα το DualSense, το πρώτο επίσημο Controller για το PS5. Η Sony πάει την όλη υπόθεση ένα βήμα παρακάτω και πλέον μιλάμε όχι για Dualshock αλλά για το DualSense και με μια πρώτη ματιά μπορούμε να πούμε πως φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό.

Το νέο Controller λοιπόν θα υποστηρίζει adaptive triggers και η αίσθηση του αγγίγματος η αλλιώς sense of touch θα είναι κάπως διαφορετική και ακόμη πιο φιλική προς τον χρήστη όπως δηλώνει και η Sony. Τα χρώματα είναι φανταστικά και έχουμε ένα πολύ καλό συνδυασμό χρωμάτων. Αναφέρεται επίσης πως η διάρκεια μπαταρίας του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και τα L2/R2 έχουν ομαλοποιηθεί προς τον χρήστη.

Τέλος όπως φαίνεται το κουμπί ”Share” έχει αντικατασταθεί με το ”Create” όπου εκεί, μέσα από η Sony θέλει να δώσει μια πιο δημιουργική εμπειρία στον κάτοχο. Επίσης θα περιέχει μικρόφωνο που θα επιτρέπει τους φίλους σας η αλλίως party να έχουν μια εύκολη συζήτηση χωρίς απαραίτητα να υπάρχει headset. Φυσικά στο κομμάτι αυτό μένει να δούμε ακόμη περισσότερα στο κοντινό μέλλον. Μήπως αυτό μας δείχνει ότι η Sony ίσως πάει και σε άσπρα χρώματα και στην κονσόλα.

Ποιες είναι οι δικές σας εντυπώσεις για το νέο DualSense Controller της Sony για το PS5;

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ