Η Nintendo αναμένει να πουληθούν 2 εκατομμύρια Switch πριν τον Μάρτιο του 2017 - VideoGamer.gr
Η Nintendo αναμένει να πουληθούν 2 εκατομμύρια Nintendo Switch πριν τον Μάρτιο του 2017 - videogamer.gr
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Η Nintendo αναμένει να πουληθούν 2 εκατομμύρια Switch πριν τον Μάρτιο του 2017

Nintendo έχει αποκαλύψει τις προσδοκίες της για τη νέα της κονσόλα, το Νintendo Switch.

 Nintendo Switch

Ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima, αποκάλυψε κατά την διάρκεια μιας οικονομικής ενημέρωσης νωρίτερα σήμερα, ότι η εταιρία σκοπεύει να αποστείλει  2 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo Switch πριν το τέλος του Μαρτίου του 2017.

Ο Takashi Mochizuki, που παρευρέθηκε στην συνεδρίασημας δίνει τις πληροφορίες για την εκτίμηση της Nintendo. Έχει σημασία να σημειωθεί ότι το νούμερο αυτό δείχνει πόσα πολλά Switch μπορεί να πουλήσει η εταιρία σε καταστήματα λιανικής, όχι απευθείας στους καταναλωτές. Βέβαια, αυτή η πρόβλεψη δεν σημαίνει και πολλά αν δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορία της κονσόλας. Αν το Switch κυκλοφορήσει αργά μες τον Μάρτιο, αυτό το milestone θα είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα για την νέα κονσόλα. Αν κυκλοφορήσει στις αρχές του Μαρτίου δεν θα είναι αρκετά τα 2 εκατομμύρια.

Ο Kimishima, τόνισε ότι η Nintendo λαμβάνει υπόψιν τις προσδοκίες των καταναλωτών όσον αφορά την κοστολόγηση της κονσόλας.

Nvidia και Nintendo Switch

Κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει  την τιμή της κονσόλας είναι το γεγονός ότι θα χρησιμοποιεί κάρτες γραφικών nvdia, οι οποίες είναι συνήθως πιο ακριβές από τις αντίστοιχες της AMD που χρησιμοποιούσε το Wii U.

Μέχρι στιγμής, παρ’όλα αυτά, η Nintendo δείχνει να προσπαθεί να κάνει σωστή τιμολόγηση της κονσόλας, πράγμα αρκετά ενθαρρυντικό.

Το Switch κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2017.Σύμφωνα με πηγές δεν θα ακούσουμε πολλά ακόμη για αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ