Καλύτερη ανάλυση ή frame rate για το Nioh στο PS4 Pro; - VideoGamer.gr
cover nioh
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Καλύτερη ανάλυση ή frame rate για το Nioh στο PS4 Pro;

Το Nioh είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη προσμονή στην gaming κοινότητα, η οποία οφείλεται εν μέρει στις υποσχέσεις της εταιρείας ανάπτυξης για ένα εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με δηλώσεις developer της Team Ninja, το Nioh αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με τα υψηλών προδιαγραφών γραφικά του, με συνολικά 7 διαφορετικά modes διαθέσιμα αναφορικά με την τελική ανάλυση εικόνας που θα προσφέρει ο ‘υπερφυσικός’ αυτός τίτλος.

nioh

Διαφορετικές επιλογές ανάλυσης του Nioh ανάλογα με το μοντέλο PS4!

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Naoki Tamura, παραγωγός της εταιρείας Team Ninja, επισήμανε ότι το τελικό αποτέλεσμα του τίτλου θα είναι εξαιρετικό και εκθαμβωτικό, ανεξαρτήτως μοντέλου PS4 στο οποίο οι παίκτες θα απολαύσουν τον τίτλο. ‘Σε έναν τίτλο τόσο έντονο όπως το Nioh, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε παίκτης θα μπορεί να πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις γραφικών ώστε να μπορέσει να ευχαριστηθεί το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις’.

Σύμφωνα με το μοντέλο PS4 που έχετε στην κατοχή σας λοιπόν, θα μπορείτε να διαλέξετε διαφορετικό mode ανάλυσης. Στο ‘απλό’ μοντέλο PS4 υπάρχουν 2 διαθέσιμες επιλογές, με την πρώτη (Movie Mode) να επικεντρώνεται στην ανάλυση και να ‘τρέχει’ σταθερά στα 30fps ενώ η δεύτερη (Action Mode) επικεντρώνεται στον αριθμό των frames, εξασφαλίζοντας απόδοση 60 fps σύμφωνα με τον Tamura. Όσον αφορά το PS4 Pro, οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες, με τον παίκτη να καλείται και πάλι να διαλέξει μεταξύ καλύτερης ανάλυσης (3840×2160) αλλά στα 30fps και καλύτερης απόδοσης frames, με τον τίτλο να τρέχει στα 60fps. Η ανάλυση ωστόσο του τίτλου δεν θα πέφτει κάτω από το ελάχιστο που έχει θέσει ως όριο η ομάδας παραγωγής, το οποίο έχει οριστεί στα 1920×1080. 

nioh-1

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Tamura τόνισε ότι οι 7 διαφορετικές επιλογές σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες που θέλουν να βιώσουν μία ολοκληρωμένη οπτική εμπειρία μέσω του νέου τίτλου της Team Ninja.Το Nioh είναι ένα RPG samurai παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την Sony στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία (εκτός της Ιαπωνίας).

Η ημερομηνία διάθεσής του έχει προγραμματιστεί για τις 9 Φεβρουαρίου 2017.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ