Η Evolution Studios είναι πλέον μέλος της Codemasters - VideoGamer.gr
48204 1 adcbb39b8b
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Η Evolution Studios είναι πλέον μέλος της Codemasters

Η Evolution Studios μπήκε πλέον στην “οικογένεια” της Codemasters. Οι developers του The DriveClub θα εισέλθουν στα θυγατρικά studios της Codemasters στις 25 Απριλίου, και θα εξελιχθούν σε multi-platform developers. Παρόλα αυτά τα υπάρχοντα IPs της Evolution, όπως τα MotorStorm και το DriveClub θα παραμείνουν ιδιοκτησία της Sony.

“Τα τελευταία 30 χρόνια η Codemasters και η Evolution Stuidos δημιούργησαν κάποιους από τους πιο επιτυχημένους racing τίτλους στην βιομηχανία, όπως τα GRID, DiRT, DRIVECLUB και MotorStorm. Αυτή η ένωση των εταιριών θα προσφέρει έναν πλούτο γνώσης και εμπειρίας πάνω σε racing τίτλους, αλλά ταυτόχρονα να ανεβάσει την Codemasters στο επόμενο επίπεδο, ως τον μεγαλύτερο developer racing τίτλων. Με φαινομενικό racing DNA και από τις δύο πλευρές ελπίζουμε οι gamers να ανυπομονούν για την επόμενη δουλειά μας” όπως έγραψε η Codemasters στο blog της.

driveclub_163

Παρότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, η ομάδα θα συνεχίσει να δημιουργεί τίτλους κάτω από το όνομα Evolution και θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν αυτόνομο studio για την δημιουργία νέων racing IPs.

Όπως δήλωσε ο CEO της Codemasters, Frank Sagnier: “Η επιτυχία των F1 2015 και DiRT Rally τους τελευταίους 12 μήνες άλλαξε την θέση της εταιρίας ενώ η προσθήκη της Evolution στην ομάδα μας, θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε τις δουλειές μας και να δυναμώσουμε την θέση μας ως ο μεγαλύτερος developer racing τίτλων.”

Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Sony να κλείσει την Evolution.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

DiRT Rally

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

05/04/2016