Guillermo del Toro: ''F**k Konami'' - VideoGamer.gr
Guillermo del Toro
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Guillermo del Toro: ”F**k Konami”

Ο Guillermo del Toro, υπεύθυνος για το Pacific Rim και συνδιευθυντής του ακυρωμένου Sillent Hills, είπε ”F**K KONAMI” λίγο αργότερα από την κυκλοφορία του νέου trailer για το επερχόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima, Death Stranding.

Μιλώντας στο Twitter, o del Toro έκανε quote ένα tweet από το The Game Awards το οποίο συμπεριελάμβανε ένα link για το νέο trailer, προσθέτοντας τις λέξεις ”F**K KONAMI”. 

Αργότερα δημοσίευσε και άλλα ”ενδιαφέροντα” tweets, όπως το ”VIVA KOJIMA” και ”Well deserved, Kojima-San! Banzai!”, συγχαίροντας τον Kojima που χαρακτηρίστηκε είδωλο της βιομηχανίας.

Τέλος πρόσθεσε: ”Η ακύρωση του Sillent Hills από την Konami είναι από τα πιο ηλίθια πράγματα που έχω δει”.

Ο Kojima έφυγε από την Konami πέρσι, έπειτα από δήθεν διαμάχη ανάμεσα στην Kojima Productions και την Konami. Εχθές μάθαμε πως ο χωρίστηκε από την υπόλοιπη ομάδα που δούλευε στο Metal Gear Solid 5.. 6 μήνες πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού! 

Ο Del Toro αναμένεται να εμφανιστεί στον επερχόμενο τίτλο του Kojima, Death Stranding, μαζί με τον πρωταγωνιστή του Hannibal, Mads Mikkelsen, και τον ηθοποιό από το The Walking Dead, Norman Reedus.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ