Γνωρίστε την ''οικογένεια'' του Resident Evil 7 - VideoGamer.gr
evil
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Γνωρίστε την ”οικογένεια” του Resident Evil 7

Όπως και να το κάνουμε και να μην το θέλουμε είμαστε σε τροχιά Resident Evil. Λίγο τα remaster που βγαίνουν λίγο, λίγο το trailer της έβδομης ταινίας, πολύ το Resident Evil 7 που μας εντυπωσίασε είμαστε λοιπόν σε τροχιά Resident Evil.

Η Capcom είναι πολύ ενθουσιασμένη με τα μηνύματα του κόσμου όσο αναφορά το Resident Evil 7 και δεν βλέπει την ώρα να δίνει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμάς το παιχνίδι μέχρι στιγμής μας φέρνει και λίγο σε Texas Chainshaw Massacre αλλά και The Hills Have Eyes. Με αυτό που θα δείτε παρακάτω νομίζουμε πως θα συμφωνήσετε και εσείς.

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα εικόνα όπου μας συστήνει την οικογένεια που έχουμε δει στα trailer αλλά και στα gameplay video του παιχνιδιού.

8c4eav9zjcrysjv7mu7jbn-1200-80-1

Εκτός από αυτό η εταιρεία μέσα στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2016 δήλωσε, ‘‘Ελπίζουμε να είστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις νέες πληροφορίες που σας έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες όσο αναφορά το Resident Evil 7”.

Εδώ στο κέντρο βλέπουμε τον Jack Baker στα δεξιά την γυναίκα του Marguerite Baker και στα αριστερά ίσως είναι ο γιος τους Lucas. Λέτε επιτέλους να μάθουμε για αυτό το περίεργο dummy finger ή μήπως κάποια νέα στοιχεία για την ιστορία του παιχνιδιού; Θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016