Έρχεται το The Last of Us 2 - VideoGamer.gr
Naughty Dog Meditating The Last of Us 2
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Έρχεται το The Last of Us 2

Γιατί δεν έχει ήδη κυκλοφορήσει κάποιο sequel/prequel και γενικά κάποιο παιχνίδι στο σύμπαν του θρυλικού The Last of Us;

The-Last-of-Us-2-Already-in-the-Works-at-Developer-Naughty-Dog-468075-6

Ο director του τίτλου Neil Druckmann δήλωσε λίγους μήνες νωρίτερα πως η Naughty Dog εργαζόταν πάνω σε νέες ιδέες για το The Last of Us 2, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει για να δημιουργήσει το Uncharted 4. Ο ίδιος αναφέρει:

“Πριν ξεκινήσουμε την ανάπτυξη του Uncharted 4, εγώ μαζί με τον συναίτερο μου Bruce Straley δοκιμάζαμε διαφορετικές ιδέες πάνω σε κάποιο παιχνίδι στο σύμπαν του The Last of Us. Αυτήν την στιγμή ασχολούμαστε με το DLC που θα κυκλοφορήσει για το Uncharted 4. Ωστόσο μόλις έχουμε αρκετούς πόρους, θα αναστήσουμε αυτές τις ιδέες, θα οργανώσουμε τις ομάδες, θα μάθουμε πάνω σε τι δουλεύουμε και τι μας ενθουσιάζει περισσότερο και θα συνεχίσουμε από εκεί.”

1405516726-2

To The Last of Us θεωρείτε από πολλούς ένα από καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών. Ήταν ο τίτλος με τα περισσότερα βραβεία γενικά αλλά και “Game of the Year” βραβεία για τρία ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2016 όταν το ξεπέρασε το The Witcher 3: Wild Hunt. Ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Playstation 3 και το Playstation 4, και κατάφερε να αποσπάσει 95/100 στο Metacritic και 9.8/10 στο IMBd από 24.000 χρήστες. Οπότε η κυκλοφορία ενός sequel θεωρείτε “no-brainer”. Εσείς τι πιστεύεται; Θα κυκλοφορήσει από την Sony και την Naughty Dog κάποιο νέο παιχνίδι;

Επίσης μην ξεχνάτε τον μηνιαίο Διαγωνισμό μας για τον VideoGamer of the Month Απριλίου με τον οποίο μπορείτε και εσείς να κερδίσετε το Firewatch, κάνοντας εγγραφή στο site και σχολιάζοντας και εσείς παρέα με εμάς τα νέα που κυκλοφορούν καθημερινά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last of Us: Part II

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016