Έρχεται PS VR Psychonauts παιχνίδι τον Φεβρουάριο - VideoGamer.gr
Έρχεται PS VR Psychonauts παιχνίδι τον Φεβρουάριο - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Έρχεται PS VR Psychonauts παιχνίδι τον Φεβρουάριο

Ένα ολοκαίνουριο Psychonauts παιχνίδι αποκλειστικά για το Playstation VR φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Double Fine.

Το Psychonauts in the Rhombus of Ruin είναι ένα αυτόνομο κεφάλαιο στην Psychonauts περιπέτεια, σχεδιασμένη να κλεισει το κενό μεταξύ του πρώτου και του αναμενόμενου sequel.

Οι παίχτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του νέου psychic Raz που είναι πλέον κανονικό μέλος των Psychonauts – ένα elite group psychic secret agents. Βλέποντας τον κόσμο μέσα απο τα μάτια του Raz, οι παίχτες θα χρειαστούν τις psychic δυνάμεις του για να λύσουν γρίφους.

Οι φίλοι του πρώτου παιχνιδιού θα μπορέσουν να ζήσουν την ιστορία αμέσως μετά απο το original, με τους Raz, Lili, Sasha, Milla, και Coach Oleander να πετάνε για την διάσωση του Truman Zannotto – επικεφαλής της ομάδας τους.

Η Double Fine δεν έχει κυκλοφορήσει trailer, όμως ρίξτε μια ματιά  στην 3D φωτογραφία αποπάνω, η οποία επιτρέπει να γυρίσουμε την κάμερα όπως θα γινόταν στο VR και δες τι συμβαίνει τριγύρω.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ