Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν για το Hitman - VideoGamer.gr
Hitman: το offline mode επιτέλους έφτασε - videogamer.gr
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν για το Hitman

Η Io Interactive είχε δηλώσει τον Αύγουστο, πως αν πάει καλά η πρώτη σεζόν του Hitman, είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν άλλες δύο σεζόν για τον τίτλο. Η πρώτη σεζόν τελείωσε πριν από λίγο καιρό, με τον τελευταίο προορισμό του Agent 47 να είναι η Ιαπωνία και από ότι φαίνεται πήγε αρκετά καλά, αφού ο Hakan Abrak, διευθυντής παραγωγής της Io Interactive, σε μια πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε πως η δεύτερη σεζόν έρχεται.

«Ναι, υπάρχει δεύτερη σεζόν. Ο στόχος του studio είναι να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο sandbox όπου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνούν ελεύθερα, να αλληλεπιδρούν με την AI(τεχνητή νοημοσύνη) και να βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους ώστε να πετυχαίνουν τους στόχους της κάθε αποστολής»

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε νέες πόλεις, αλλά και μερικές τοποθεσίες από την πρώτη σεζόν. Ο Abrak ανέφερε σαν παράδειγμα ένα ταξίδι στο Παρίσι(που υπήρχε και στη πρώτη σεζόν), αλλά κατά την περίοδο των γιορτών, με νέο στόχο.

hitman

Το ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης είναι πως «για πρώτη φορά στο franchise του Hitman, δεν σκοτώνουμε τους πάντες (στο τέλος). Κάθε φόρα πεθαίνουν όλοι εκτός από τη Diana, αλλά όχι αυτή τη φορά. Δημιουργούμε μια βάση, όπου θα έχουμε πολύπλοκους χαρακτήρες που θα αναπτύσσονται όσο προχωράει το παιχνίδι. Θα είναι σαν τις τηλεοπτικές σειρές, θα παρακολουθούμε την πορεία των χαρακτήρων που γνωρίσαμε στις προηγούμενες σεζόν. Φυσικά, κάποιοι θα πεθάνουν, ενώ άλλους θα τους ακολουθούμε για αρκετό καιρό».

Το Hitman: The Complete First Season θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο και θα είναι στη μορφή cd που θα περιλαμβάνει τα έξι επεισόδια, τρεις μπόνους αποστολές, το soundtrack και επιπλέον υλικό.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hitman

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2016