Επιβεβαιώνεται νέος Assassins's Creed τίτλος από την Ubisoft - VideoGamer.gr
newasscreed
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Επιβεβαιώνεται νέος Assassins’s Creed τίτλος από την Ubisoft

Μετά από μήνες διαρροών, η Ubisoft επιβεβαιώνει τελικά, με επίσημη “teaser” ανακοίνωση, τις φήμες που θέλουν ένα νέο Assassin’s Creed τίτλο να βρίσκεται υπό παραγωγή, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να αποτελεί το τρέχον έτος.

Το νέο παιχνίδι Assassin’s Creed επιβεβαιώθηκε χθες, κατά τη διάρκεια του ενημερωτικού οικονομικού συνεδρίου της Ubisoft, για αναλυτές και επενδυτές, για τα κέρδη της εταιρείας του περασμένου έτους, με περισσότερες πληροφορίες και νέα για τον νέο τίτλο να ανακοινώνονται επίσημα στη φετινή E3. Η Ubisoft έστειλε σήμερα αρκετά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ενημερώνοντας τους οπαδούς να “μείνουν συντονισμένοι για τη E3 2017″.

Η εικόνα που περιλαμβάνεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζει το περίφημο λογότυπο του Assassin’s Creed και μια γραμμή ετικέτας “Make history.” Αυτή είναι η όποια επίσημη πληροφορία και εικόνα υπάρχει διαθέσιμη από την εταιρεία μέχρι στιγμής, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε και μια πρώτη εικόνα καθώς και μερικέ λεπτομέριες από τον νέο (φημολογούμενο) Αιγυπτιακό setup του επερχόμενου Assassin’s Creed τίτλου εδώ.

3233605-prepare1

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής διάσκεψης της Ubisoft για τους αναλυτές και τους επενδυτές, ο CFO Alain Martinez μίλησε εν συντομία για τον επερχόμενο Assassin’s Creed που θα κυκλοφορήσει αυτό το οικονομικό έτος (πριν από τις 31 Μαρτίου 2018). Ο Martinez ρωτήθηκε αν το νέο Assassin’s Creed θα περιλαμβάνει ζωντανές υπηρεσίες (live services), τονίζοντας ότι όλα τα παιχνίδια της Ubisoft θα συμπεριλαμβάνουν ζωντανές υπηρεσίες και λειτουργίες, ακόμη και μεταξύ διαφορετικών τύπων παιχνιδιών. Για παράδειγμα, οι ζωντανές λειτουργίες του Ghost Recon είναι διαφορετικές από εκείνες του Rainbow Six, ενώ θα διαφέρουν εμφανώς από εκείνες που εμφανίζονται στο νέο Assassin’s Creed.

Τούτου λεχθέντος, η φιλοσοφία όλων των επερχόμενων παιχνιδιών της εταιρείας θα φέρει τις ζωντανές υπηρεσίες σε “μακροχρόνια υποστήριξη”, “εφ ‘όσον ταιριάζουν με το παιχνίδι”, με την εταιρεία να αποσκοπεί τώρα να επιτύχει πάνω από το 25% των εσόδων της από την επαναλαμβανόμενη επένδυση παικτών στους τίτλους της, με το νέο Assassin’s Creed να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσοστό.

Η Ubisoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε θα έχει λάβει χώρα η φετινή ενημέρωση της για την E3, αν και η ιστορία υποδηλώνει ότι μάλλον “τυχερή” μέρα θα αποτελέσει η Δευτέρα, 12 του Ιούνη. Εκτώς του νέου Assassin’s Creed τίτλου ο CEO της εταιρείας, Yves Guillemot, αποκάλυψε ότι ένας νέος τίτλος Far Cry βρίσκεται υπό παραγωγή, με το χρονοδιάγραμμα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του να “ολοκληρώνεται” και για αυτόν τον τίτλο πριν από το “λήξη” του οικονομικού έτους 2017-2018 της εταιρείας (31 Μαρτίου 2018).

Εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για το νέο Far Cry 5 στο ακόλουθο άρθρο πατώντας στο σύνδεσμο εδώ, ενώ μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες gaming πληροφορίες και νέα από το χώρο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ