Νέα in-game screenshot και ο τίτλος του επερχόμενου Assassin's Creed διαρρέουν - VideoGamer.gr
2qfL6zgbnbUYmJeRKq9WrL 650 80
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Νέα in-game screenshot και ο τίτλος του επερχόμενου Assassin’s Creed διαρρέουν

Νέες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την συνέχεια της πολυαγαπημένης και πολυβραβευμένης σειράς action adventure της Ubisoft, Assassin’s Creed έρχονται στο φώς, με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες να αποκαλύπτουν το νέο prequel τίτλο της σειράς, ο οποίος φημολογήται ότι θα ονομαστεί Assassin’s Creed: Origins.

Το όνομα αυτό αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το WWG και από τότε έχει επιβεβαιωθεί και από το Eurogamer. Οι τελευταίες πηγές δείχνουν επίσης ότι ο νέος τίτλος θα αποτελέσει συνέχεια στην ιστορία της σειράς των Assassinων, με την συνέχεια αυτής να πέρνει μέρος, όπως αποκαλύπτεται και από την in-game φωτογραφία που διέρρευσε, στην αρχαία Αίγυπτο.

Το in-game screenshot του επερχόμενου Assassin’s Creed: Origins διέρρευσε και δημοσιεύτηκε στο Reddit από τον χρήστη “shoutouttoashraf“, (ένα διαγραμμένο πλέον όνομα χρήστη, που θυμίζει αρκετά ένα παλιό “ψευδώνυμο” του Ashraf Ismail, έναν υπάλληλο της Ubisoft που εργάστηκε στην ανάπτυξη του Assassin’s Creed 4 Black Flag και επί του παρόντος εργάζεται ως προγραμματιστής σε ένα νέο “έργο” της Ubisoft Montreal). Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι, η παρακάτω εικόνα εμφανίζει έναν χαρακτήρα πάνω σε μια βάρκα (κανό) ο οποίος εξοπλίζεται με τόξο και βέλοι, ενώ φοράει ασπίδα στην πλάτη του.

2qfL6zgbnbUYmJeRKq9WrL-650-80

Η παραπάνω εικόνα αποτελεί, πιθανότατα, μέρος in-game αποστολής “Assassinate the Crocodile” όπου κύριος στόχος της είναι ο χρήστης να “δολοφονήσει τον κροκόδειλο”, ενώ ενεργός στόχος της αποστολής είναι να ο παίκτης να “ακολουθήσει τη Shadya στη βίλα της Khenut”. Οι κροκόδειλοι έπαιξαν εξέχοντα ρόλο στην Αιγυπτιακή ζωή, (ο κροκόδειλος του Νείλου αποτελεί επικίνδυνο αρπακτικό, με τους αρχαίους Αιγύπτιους να τους αποθανατίζουν στη μυθολογία τους με τον θεό Sobek, έναν προστατευτικό αλλά επιθετικό θεό που συνδέεται με τη στρατιωτική δύναμη και τη γονιμότητα. Η Khenut, από την άλλη, ήταν μια Αιγυπτιακή βασίλισσα που έζησε κατά την Πέμπτη Δυναστεία, η οποία διαδραματίστηκε χρονικά από το 2494-2345 π.Χ.

Με την E3 να είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, αποτελεί επόμενη από την Ubisoft να παρουσιάσει περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο Assassin’s Creed: Origins, το οποίο αναμενόταν αρχικά για το τέλος του περασμένου έτους, μετά την παρέλευση δηλαδή ενός έτους της σειράς από το Syndicate. Μετά από μια σειρά επιτυχημένων, και μη, κυκλοφοριών από την action adventure σειρά βιντεοπαιχνιδιών που έκανε το ντεμπούτο της το 2007, η μαζικά δημοφιλής σειρά Assassin’s Creed της Ubisoft έλαβε μια αξιοσημείωτη “παύση” το περασμένο έτος, μετά από το όχι και τόσο επιτυχημένο Assassin’s Creed: Syndicate. Η “παύση” αυτή έγινε από την εταιρεία με σκοπό η σειρά να ξαναβρεί και πάλι την ταυτότητά της και τελειοποιήσει τα gameplay και performance στοιχεία της.

Ποια η γνώμη σας για το νέο setup της σειράς, που από ότι φαίνεται θα διαδραματιστεί στην αρχαία Αίγυπτο, και πως πιστεύετε ότι η εν λόγω εποχή θα συνδιαστεί με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς και πως θα επηρεάσει την συνέχεια της ιστορίας της; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ