Εντυπωσιακό reveal trailer για το Watch Dogs 2 - VideoGamer.gr
watch dogs 2 videogamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Εντυπωσιακό reveal trailer για το Watch Dogs 2

Κατά τη διάρκεια ενός livestream σήμερα, η Ubisoft αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο Watch Dogs 2. Το sequel του τίτλου του 2014, θα βάζει τους παίκτες για άλλη μια φορά στη θέση ενός χάκερ, όμως αυτή τη φορά εμβαθύνει σε μεγαλύτερης κλίμακας δράση. Επίσης επιβεβαιώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, στις 15 Νοεμβρίου.

Πρωταγωνιστής στο Watch Dogs 2 είναι ο Marcus Holloway, ένας ταλαντούχος χάκερ και η υπόθεση διαδραματίζεται στην περιοχή του San Francisco. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό reveal trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Ubisoft:

Όπως μάθαμε, το Watch Dogs 2 θα διαφέρει σε αρκετά σημεία από τον προκάτοχο του. Πέρα από την, μεγαλύτερης κλίμακας, δράση θα δούμε επίσης και μεγαλύτερη ομαδική δουλειά καθώς ο Marcus στην πορεία του παιχνιδιού, θα βρει συμμάχους και βοηθούς.

Όπως υποσχέθηκε η Ubisoft, το παιχνίδι θα έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση και σε αυτό θα βοηθήσει και η διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τον κεντρικό χαρακτήρα, καθώς ο Marcus θα είναι πολύ πιο “εκφραστικός” από τον Aiden.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το stream της αποκάλυψης καθώς και τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Watch Dogs 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

15/11/16