Εμφανίστηκαν τα τρόπαια του Dead Rising για το PS4 - VideoGamer.gr
dead rising
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Εμφανίστηκαν τα τρόπαια του Dead Rising για το PS4

Στην E3 2016 πήραμε και επίσημα από την Microsoft την ανακοίνωση του Dead Rising 4 και όπως είδαμε πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει για ακόμη μαι φορά ο περιβόητος Frank West.

To Dead Rising 4 όπως μάθαμε σύμφωνα με το Microsoft Store θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου για το Xbox One. Κάτι διαφορετικό όμως ήρθε στη δημοσιότητα που αφορά τους κατόχους PS4.

Μια λίστα από τρόπαια εμφανίστηκε στο Exophase αλλά και στο PSN Profiles που αφορούν μια PS4 έκδοση για το πρώτο Dead Rising. Η λίστα έχει συνολικά 51 τρόπαια και είναι τα ίδια με αυτά που είχε η έκδοση του Xbox 360 αλλά με αλλά με διαφορετικά εικονίδια και την προσθήκη του platinum trophy. Το πρώτο Dead Rising δεν κυκλοφόρησε ποτέ για καμία κονσόλα Playstation και κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Xbox 360 το 2006. Αν και η σειρά έχει γράψει ιστορία σε κονσόλα της Sony με τα Dead Rising 2 και Dead Rising 2: Off the Record.

dead-rising-4

Μέχρι στιγμής η Capcom δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό. Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε και αυτό το παιχνίδι στο PS4;

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στον έκτο μήνα του διαγωνισμού μας, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Game of Thrones της Telltale Games σε Steam Key για PC!

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA