Εμφανίστηκαν εικόνες από ένα νέο παιχνίδι God of War - VideoGamer.gr
αρχείο λήψης 1
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Εμφανίστηκαν εικόνες από ένα νέο παιχνίδι God of War

Κάποια στιγμή το βράδυ της Δευτέρας 5/4/2016, η ιστοσελίδα NerdLeaks.com δημοσίευσε concept art από τον νέο God of War τίτλο της Sony. Από εκείνη την στιγμή φαίνεται πως η ιστοσελίδα έχει κλείσει, ωστόσο οι εικόνες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την ιστοσελίδα NeoGAF.

αρχείο λήψης (2)

Αναφέρθηκε πως οι εικόνες διέρρευσαν από την ιστοσελίδα ενός καλλιτέχνη, ο οποίος έφτιαχνε concept art για το παιχνίδι. Ο ίδιος καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί τον προηγούμενο χρόνο με την ομάδα ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών, Sony Santa Monica.

αρχείο λήψης (1)

Όσο για τις εικόνες, φαίνεται πως πλέον έχουμε ένα Σκανδιναβικό setting αντί για το αρχαιοελληνικό που γνωρίζουμε από τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια της σειράς. Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποια επιστροφή του πρωταγωνιστή Kratos, ούτε αν θα εμφανιστούν χαρακτήρες από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής ότι έχουμε δει μοιάζει περισσότερο σαν κάποιο νέο κεφάλαιο/παιχνίδι στο σύμπαν του God of War και όχι κάποια συνέχεια της ιστορίας των προηγούμενων παιχνιδιών. Σας αρέσει το νέο setting; Πιστεύετε θα επιστρέψει ο Kratos ως πρωταγωνιστής της σειράς;

Μέχρι να αποφασίσετε, μπορείτε να τσεκάρετε τον διαγωνισμό του VideoGamer Greece για τον νέο VideoGamer of the Month! Ακολουθήστε το link για να μάθετε πως να συμμετέχετε και εσείς!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ