Η EA σχεδιάζει να φέρει τουλάχιστον ένα απ’τα ‘μεγαλύτερα’ της παιχνίδια στο Nintendo Switch, δήλωσε ο αρχιλογιστής, Blake Jorgensen. Θα προσεγγίσουν την νέα κονσόλα προσεκτικά, με αισιοδοξία όμως.
”Είμαστε ενθουσιασμένοι με την Nintendo, είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή”, δήλωσε ο Jorgensen. ”Δεν μπορώ ακόμη να προβλέψω πόσο χαρακτηριστική θα είναι και αν οι άνθρωποι θα ενδιαφερθούν για αυτήν. Οι περισσότεροι ήδη διαθέτουν μια φορητή συσκευή να τους ‘συντροφεύει’.”
Πρόσθεσε: ”Η Nintendo επίσης ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει και 1-2 δικά μας παιχνίδια. Δεν έχουμε ακόμη αποκαλύψει ποιο ή ποια θα είναι αυτά, αλλά θα είναι απ’τους μεγαλύτερους τίτλους μας.”
Αν το παιχνίδι για το οποίο μιλάει η EA πουλήσει καλά στο Switch, τότε η εταιρία ίσως υποστηρίξει περαιτέρω την κονσόλα. Η EA πρόσφερε ισχυρή υποστήριξη για το Wii U όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Λάνσαρε για αυτό το Mass Effect 3, το NFS Most Wanted, Madden και το FIFA. Παρ’όλα αυτά, σταμάτησε να το υποστηρίζει μετά από μόλις 1 χρόνο.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να μάθουμε ποια παιχνίδια σκέφτεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch η EA.