Η EA θα φέρει παιχνίδια της στο Nintendo Switch - VideoGamer.gr
Η EA θα φέρει παιχνίδια της στο Nintendo Switch - videogamer.gr
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Η EA θα φέρει παιχνίδια της στο Nintendo Switch

Η EA σχεδιάζει να φέρει τουλάχιστον ένα απ’τα ‘μεγαλύτερα’ της παιχνίδια στο Nintendo Switch, δήλωσε ο αρχιλογιστής, Blake Jorgensen. Θα προσεγγίσουν την νέα κονσόλα προσεκτικά, με αισιοδοξία όμως.

switch1

”Είμαστε ενθουσιασμένοι με την Nintendo, είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή”, δήλωσε ο Jorgensen. ”Δεν μπορώ ακόμη να προβλέψω πόσο χαρακτηριστική θα είναι και αν  οι άνθρωποι θα ενδιαφερθούν για αυτήν. Οι περισσότεροι ήδη διαθέτουν μια φορητή συσκευή να τους ‘συντροφεύει’.”

Πρόσθεσε: ”Η Nintendo επίσης ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει και 1-2 δικά μας παιχνίδια. Δεν έχουμε ακόμη αποκαλύψει ποιο ή ποια θα είναι αυτά, αλλά  θα είναι  απ’τους μεγαλύτερους τίτλους μας.”

Αν το παιχνίδι για το οποίο μιλάει η EA πουλήσει καλά στο Switch, τότε η εταιρία ίσως υποστηρίξει περαιτέρω την κονσόλα. Η EA πρόσφερε ισχυρή υποστήριξη για το Wii U όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Λάνσαρε για αυτό το Mass Effect 3, το NFS Most Wanted, Madden και το FIFA. Παρ’όλα αυτά, σταμάτησε να το υποστηρίζει μετά από μόλις 1 χρόνο.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να μάθουμε ποια παιχνίδια σκέφτεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch η EA.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ