Η EA σκοπεύει να υποστηρίξει την νέα κονσόλα της Nintendo.

Η EA σχεδιάζει να φέρει τουλάχιστον ένα απ'τα 'μεγαλύτερα' της παιχνίδια στο Nintendo Switch, δήλωσε ο αρχιλογιστής, Blake Jorgensen. Θα προσεγγίσουν την νέα κονσόλα προσεκτικά, με αισιοδοξία όμως.

switch1

''Είμαστε ενθουσιασμένοι με την Nintendo, είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή'', δήλωσε ο Jorgensen. ''Δεν μπορώ ακόμη να προβλέψω πόσο χαρακτηριστική θα είναι και αν  οι άνθρωποι θα ενδιαφερθούν για αυτήν. Οι περισσότεροι ήδη διαθέτουν μια φορητή συσκευή να τους 'συντροφεύει'.''

Πρόσθεσε: ''Η Nintendo επίσης ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει και 1-2 δικά μας παιχνίδια. Δεν έχουμε ακόμη αποκαλύψει ποιο ή ποια θα είναι αυτά, αλλά  θα είναι  απ'τους μεγαλύτερους τίτλους μας.''

Αν το παιχνίδι για το οποίο μιλάει η EA πουλήσει καλά στο Switch, τότε η εταιρία ίσως υποστηρίξει περαιτέρω την κονσόλα. Η EA πρόσφερε ισχυρή υποστήριξη για το Wii U όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Λάνσαρε για αυτό το Mass Effect 3, το NFS Most Wanted, Madden και το FIFA. Παρ'όλα αυτά, σταμάτησε να το υποστηρίζει μετά από μόλις 1 χρόνο.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να μάθουμε ποια παιχνίδια σκέφτεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch η EA.

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. badge2
  Warcryer |

  Αν δεν δείτε τα παιχνίδια στην αγορά μην χαίρεστε ,πολλοί είπαν και ξεείπαν στο παρελθόν ,αν δούμε κάποιο παιχνιδι από την ΕΑ μόνο το fifa νομίζω θα μπορούσε να τραβήξει στα specs που θα έχει το Switch.

   1. badge2
    Pronoobgr |

    το φανταζομαι ηδη χαχαχα

   2. badge2
    Kostasvol |

    χαχααχχα δεν παιζει κατι τετοιο αχχαχα

   3. badge2
    Pronoobgr |

    χαχαχα θα ηταν γαματο παντως!

   4. badge1
    Epicsyrian |

    χαχαχα οντως

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ