Το The Division μόλις έλαβε υποστήριξη Direct X 12! - VideoGamer.gr
directx, microsoft
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Το The Division μόλις έλαβε υποστήριξη Direct X 12!

Το The Division, το νέο shooter της Ubisoft, μόλις έλαβε υποστήριξη Direct X 12. Αν η κάρτα σας υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία της Microsoft και χρησιμοποιείτε Windows 10, μπορείτε να δοκιμάσετε την νέα λειτουργία μέσω της public test έκδοσης του παιχνιδιού. Επίσημα στην live έκδοση αναμένεται να εμφανιστεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Survive DLC. Oπότε μην αρχίσετε να ψάχνετε την επιλογή στα settings ακόμη αν είστε στην επίσημη έκδοση!

the_division_graphics

Spoiler Alert: η διαφορά στην απόδοση μεταξύ Direct X 11 και Direct X 12 είναι σχεδόν μηδενική. 1-2 frames το πολύ

Αυτοί που θα επωφεληθούν περισσότερο είναι όσοι έχουν επεξεργαστή χαμηλής ”τάξης”. Ο επεξεργαστής θα μπορεί να δώσει οδηγίες στην κάρτα γραφικών πιο γρήγορα, που θεωρητικά θα έπρεπε να βελτιώσει τις επιδόσεις.

Παρ’όλα αυτά, όσοι έχουν την δυνατότητα καλό θα ήταν να ενεργοποιήσουν το Direct X 12. Αν και η βελτίωση είναι απειροελάχιστη, είναι ευπρόσδεκτη.

Αυτό κάνει το The Division το 16ο συνολικά παιχνίδι που υποστηρίζει το νέο API της Microsoft. Το Watch Dogs 2 και το Star Citizen είναι τα επόμενα εν σειρά. Όσοι έκαναν upgrade στα Windows 10 για να έχουν πρόσβαση στο Direct X 12 μόνο και μόνο για να έχουν πρόσβαση στην νέα λειτουργία αρχίζουν σιγά σιγά να δικαιώνονται.

Ολοκληρωμένη λίστα με τίτλους που υποστηρίζουν Direct X 12: 

Gears of War: Ultimate Edition
Caffeine
Star Wars Battlefront
Rise of the Tomb Raider
Hitman
Ashes of the Singularity
Quantum Break
Total War: Warhammer
Deus Ex: Mankind Divided
Forza Motorsport 6: Apex
Halo 5: Forge
Forza Horizon 3
Gears of War 4
Battlefield 1
Civilization VI
The Division

H νέα έκδοση του API  δίνει την δυνατότητα σε όλα τα ‘νήματα’ του CPU να επικοινωνήσουν ταυτόχρονα με όλους τους διαθέσιμους πυρήνες της κάρτας γραφικών. Αυτό μας δίνει την μέγιστη ταχύτητα εντολών όταν παιχνίδια μας είναι τεράστια και ιδιαίτερα απαιτητικά στο CPU κομμάτι. Στην περίπτωση του The Division, που είναι open world, είναι σίγουρα χρήσιμο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Star Wars: Battlefront

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

20/11/2015

Quantum Break

Για: PC, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

05/04/2016