Δείτε την διαφορά στα γραφικά του Battlefield 1 μεταξύ PS4/Xbox One και PC σε ultra settings - VideoGamer.gr
battlefield 1 2
· Γράφει η Μπιρμπελή Ζωή

Δείτε την διαφορά στα γραφικά του Battlefield 1 μεταξύ PS4/Xbox One και PC σε ultra settings

Τα γραφικά του Battlefield 1 δείχνουν πολύ καλά ανεξάρτητα την πλατφόρμα, αλλά αν κοιτάξουμε πιο κοντά μπορούμε να δούμε εμφανείς διαφορές.

Με όλες τις πλατφόρμες να έχουν πλέον πρόσβαση στο Battlefield 1, αρχίζουμε να βλέπουμε δειλά-δειλά τα πρώτα βίντεο σύγκρισης γραφικών μεταξύ των τριών εκδόσεων. Τουλάχιστον στον τομέα των γραφικών γιατί για τα frame rates θα περιμένουμε λίγο ακόμα.

Στο παραπάνω βίντεο, ο χρήστης του καναλιού Candyland έχει όλες τις ρυθμίσεις στο ultra και συγκρίνει τις ίδιες σκηνές στο PC, στο PS4 και στο Xbox One ώστε να προσδιορίσει σε τι υστερούν οι εκδόσεις των κονσολών.

Εκτός από αυτό, η ανάλυση εστιάζει σε μερικές ρυθμίσεις ατομικά και στις τρεις εκδόσεις. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η έκδοση στο PS4 και το Xbox One είναι αρκετά παρόμοιες σε σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις. Στο PC παρατηρούμε αισθητά καλύτερες σκιές, καλύτερη ποιότητα στην βλάστηση και καλύτερα αποτελέσματα μετά την επεξεργασία (post processing).

Η χαμηλότερη ανάλυση (για μια ακόμη φορά) στο Xbox One είναι αρκετά εμφανής σε σύγκριση με το PS4. ‘Όσον αφορά το texture και την ποιότητα του εδάφους και οι τρεις πλατφόρμες προσφέρουν την ίδια ποιότητα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Battlefield 1

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016