Δείτε το εκπληκτικό single player trailer του Battlefield 1 - VideoGamer.gr
battlefield 1 videogamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Δείτε το εκπληκτικό single player trailer του Battlefield 1

Η ημερομηνία για την κυκλοφορία του Battlefield 1 πλησιάζει και η DICE έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single player trailer για το επερχόμενο shooter, καθώς και πληροφορίες για το campaign του παιχνιδιού.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία, το campaign δεν θα είναι ένα αλλά πολλές διαφορετικές ιστορίες του πολέμου οι οποίες σχηματίζουν μια ανθολογία. Αυτές οι ιστορίες θα περιέχουν διαφορετικούς πρωταγωνιστές με διαφορετικά backgrounds και ικανότητες.

Η DICE σχολίασε: “Παρόλο που οι χαρακτήρες μας βρίσκονται σε πόλεμο, οι ιστορίες είναι προσωπικές. Είναι σχετικές με τους ανθρώπους και όχι την ιστορία ή τις μάχες. Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ποικιλόμορφος. Θέλαμε να ασπαστούμε αυτή την ποικιλία. Θέλαμε ο παίκτης να δει και να νιώσει τι περνάνε οι χαρακτήρες παρά απλά να το βιώσει μέσα από τα μάτια τους.”

Στο campaign του Battlefield 1, θα υπάρχουν πολλά cinematics με σκοπό να το βιώσουν οι παίκτες σαν μια ταινία, κάτι το οποίο είναι προφανές και από το εκπληκτικό κινηματογραφικό trailer. Οι ιστορίες του campaign θα ποικίλουν από ένα πλήρωμα ενός Βρετανικού τανκ, μέχρι έναν Άραβα αντάρτη.

battlefield 1 videogamer.gr

Επιπροσθέτως, η εταιρεία υποσχέθηκε πως το single player θα παρέχει μερική από την ελευθερία που έχουμε δει μόνο στο multiplayer μέχρι σήμερα καθώς ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει σε πολλά σημεία την τακτική που θα ακολουθήσει. Τέλος, θα υπάρχουν και πολλές γνωστές ιστορικές προσωπικότητες στο παιχνίδι όπως ο Λόρενς της Αραβίας.

Να υπενθυμίσουμε πως το Battlefield 1 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC στις 21 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Battlefield 1

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016