Blizzard: "Τερματισμός στην ονομασία Battle.net" - VideoGamer.gr
Blizzard: "Τερματισμός στην ονομασία Battle.net " - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Blizzard: “Τερματισμός στην ονομασία Battle.net”

Όχι μην ανησυχείτε, δεν κλείνει το Battle.net, μια από της πιο αγαπημένες online πλατφόρμες, απλώς πρόκειται για μια αλλαγή στο όνομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Blizzard, η εταιρία θα απομακρύνει σιγά σιγά το Battle.net όνομα από τις online gaming υπηρεσίες της, καλώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με το όνομα Blizzard μπροστά.

Blizzard: "Τερματισμός στην ονομασία Battle.net " - videogamer.gr

“Η Battle.net τεχνολογία θα συνεχίσει να είναι το κεντρικό σύστημα για τα παιχνίδια της Blizzard – τίποτα δεν αλλάζει από αυτή την άποψη,” εξηγεί η Blizzard. “Απλώς θα αναφερόμαστε πλέον στα προϊόντα μας με το όνομα Blizzard. Έχετε δει ήδη παραδείγματα με τα “Blizzard Streaming” και “Blizzard Voice”. Η Blizzard πιστεύει πως το multiplayer πλέον είναι τόσο συνδεδεμένο στην gaming εμπειρία, που δεν χρειάζεται πλέον ξεχωριστή ταυτότητα.

“Με τον καιρό έχουμε παρατηρήσει επίσης, πως έχει υπάρξει μεγάλη σύγχυση σχετικά με τις ξεχωριστές ταυτότητες των Blizzard και Battle.net. Έτσι αποφασίσαμε πως δεν χρειάζεται να έχουμε διαφορετική ταυτότητα για το multiplayer κομμάτι των τίτλων μας.

Για περισσότερα Νέα και Reviews μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ