Χαρμόσυνα νέα για την gaming κοινότητα, καθώς η Naughty Dog και η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσαν ότι το "Uncharted: The Lost Legacy", το επερχόμενο αυτόνομο expansion του Uncharted 4, με κύριους χαρακτήρες την Chloe Frazer και την Nadine Ross, έχει οριστεί να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 στις 22 Αυγούστου του 2017 για τις ΗΠΑ και στις 23 Αυγούστου για την Ευρώπη, με την τιμή του να έχει οριστεί στα 39,99 $ USD.

Για εκείνους που βρίσκονται στην αφάνεια, το Uncharted: The Lost Legacy ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο PlayStation Experience 2016. Στο συγκεκριμένο αυτόνομο expansion πρωταγωνιστεί η αγαπημένη από τους fans και μια από τους πιο εμφανείς χαρακτήρες της σειράς, Chloe Frazer. Στο The Lost Legacy η Chloe πρέπει να επιστρατεύσει τη βοήθεια της γνωστού φήμης μισθοφόρου Nadine Ross, - που ίσως την γνωρίζετε από το Uncharted 4: A Thief's End - προκειμένου να ανακτήσει το Tusk of Ganesh, ένα μυθικό αρχαίο ινδικό αντικείμενο, ενώ πρέπει να το κρατήσει μακριά από τα χέρια ενός αδίστακτου κερδοσκοπικού πολέμου.

Επίσης, η Naughty Dog αποκάλυψε ότι όποιος προ-παραγγείλει το Uncharted: The Lost Legacy από τους συμμετέχοντες  λιανοπωλητές θα λάβει δωρεάν ένα ψηφιακό αντίγραφο του Jak and Daxter: The Precursor Legacy (το οποίο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PS4 ως ένα κλασικό PS2 game, εντός του τρέχοντος έτους), όταν κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Αυγούστου. Για εκείνους που θα προ-παραγγείλουν μέσο του PS Store, θα λάβουν επίσης ένα αποκλειστικό theme του Uncharted: The Lost Legacy για PS4, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Truant Pixel.

Επιπρόσθετα, μόλις πρόσφατα η γνωστή προγραμματιστής Naughty Dog σιωπηλά ανέφερε πως το Uncharted: The Lost Legacy θα μπορούσε να υπερβαίνει τις 10 ώρες σε διάρκεια, για την βασική ιστορία, κάτι που αλλάζει τα πιστεύω πολλών fan της σειράς ότι πρόκειται απλώς για μια επέκταση μικρής κλίμακας.

Λοιπόν, ποια η γνώμη σας? Είστε ενθουσιασμένοι να παίξετε το επόμενο κεφάλαιο του Uncharted franchise; Είστε αρνητική με το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν εμφανίσεις του Nathan Drake στην νέα ιστορία; Ας γνωρίζουν τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.