Το επερχόμενο DLC της δημοφιλούς σειράς Uncharted της Naughty Dog, το "Uncharted: The Lost Legacy", φαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν αυτόνομο τίτλο στο πλαίσιο της σειράς, με την εταιρία να αποκαλύπτει σιωπηλά ότι η διάρκεια της επέκτασης μπορεί να ξεπερνά τις 10 ώρες.

Οι fans πρέπει να είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουν, πως η νέα επέκταση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει μια μεγάλη περιπέτεια, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με οτιδήποτε έχει βιώσει, ο πρωταγωνιστής της σειράς,  Nathan Drake σε όλους τους προηγούμενους τέσσερις Uncharted τίτλους.

 uncharted-lost-legacy

Πιο συγκεκριμένα, σε μια συνομιλία με την IBTimes του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά τα βραβεία BAFTA, ο διευθυντής επικοινωνιών της Naughty Dog, Arne Mayer μίλησε για το πολυαναμενόμενο "Uncharted: The Lost Legacy", καθώς και την μεγάλη πιθανότητα του να αποτελέσει μια ενιαία stand alone περιπέτεια για την σειρά παρά ένα add-on DLC του Uncharted 4.

 "Πριν από χρόνια, όταν ρωτηθήκαμε αν ήμασταν ποτέ σε θέση να κάνουμε ένα single player expansion για το Uncharted πάντα λέγαμε, «Λοιπόν, δεν έχουμε την αυτοπειθαρχία να κάνουμε κάτι τέτοιο». Αν προσπαθούσαμε να το πράξουμε θα δημιουργούσαμε ένα εκ-νέου πλήρες παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, καθώς θα καταφέρναμε να συγκρατούμε τον εαυτό μας, κάτι που ακριβώς συμβαίνει εδώ. Όταν δημιουργούσαμε την ιστορία του Lost Legacy, μας έρχονται στην σκέψη ένα παιχνίδι που θα έχει διάρκεια πάνω από δέκα ώρες. Έτσι, ξαφνικά συνειδητοποίησαμε ότι όλα όσα είπαμε πριν καιρό ήταν αλήθεια και δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την ιστορία σύντομη".
uncharted-the-lost-legacy

Μετά από συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του franchise και μετά την τελική περιπέτεια του Nathan Drake, η οποία περιελάμβανε τη δυνατότητα ύπαρξης ενός Uncharted 5, η Naughty Dog τελικά κατέληξε στην δημιουργία μιας αυτόνομης ιστορίας, που μετά το Uncharted 4, πρωταγωνιστούν οι Chloe Frazer και Nantin Ross. Ενώ o Nathan Drake δεν θα κάνει καμία εμφάνιση στο νέο "τίτλο", φαίνεται ότι το studio δεν έχει κανένα πρόβλημα να διασφαλίσει ότι το "Uncharted: The Lost Legacy"  θα είναι μια μεγάλης μακροσκελής κλίμακας περιπέτεια, η οποία συναγωνίζεται όλους τους προκατόχους του franchise. Ειδικά αν η 10 ώρες διάρκειας τους επερχόμενου παιχνιδιού αποτελούν πραγματικότητα.

Το Uncharted: The Lost Legacy  έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, αργότερα το τρέχων έτος.