Η Focus Home Interactive κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο trailer για το Styx: Shards of Darkness, επιδεικνύοντας πώς εσείς και ένας φίλος μπορείτε να εξορμήσετε και να εξερευνήσετε την ιστορία του παιχνιδιού σαν μια ομάδα. Το co-op trailer προσφέρει μια πρώτη ματιά στο drop-in/drop-out cooperative multiplayer σύστημα του παιχνιδιού, το οποίο χαρίζει ομαδική συνεργασία μεταξύ των in-game goblin χαρακτήρων, επιτρέπωντας στους παίκτες να αναρριχούνται,  να κρύβονται και να σκοτώνουν τους εχθρούς παρέα.

Απολαύστε ομαδικό "χάος" στο παρακάτω co-op gameplay trailer.

Όπως αναφέρει ρητά και ο εκδότης του Styx: Shards of Darkness,  Focus Home Interactive: "Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιπέτειας σας, είστε σε θέση να καλέσετε έναν φίλο σας μαζί σας στην δράση και να δημιουργήσετε γύρω με σας για μια εναλλακτική stealth εμπειρία ". Συμπληρώνοντας, αναφέρει ότι: "Δύο παίκτες ανοίγoυν πολλές περισσότερες ευκαιρίες για την εκκαθάριση ενός επιπέδου και την επίτευξη των στόχων, παράλληλα, όμως, διπλασιάζετε και ο κίνδυνος να εντοπιστούν γρηγορότερα. Οι Δολοφόνοι Συνεργάτες πρέπει να συντονίσουν προσεκτικά, προκειμένου να πετύχει τον στόχο τους!".

3011432-styx_shards_of_darkness_03

Το Styx: Shards of Darkness προσφέρει μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στο σύμπαν του αιωνόβιου Goblin δολοφόνο , που θα σας μεταφέρει στην πόλη των Dark Elves. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί Unreal Engine 4 και παρέχει νέους εχθρούς, νέα περιβάλλοντα, νέες δυνατότητες και βελτιωμένες stealth ικανότητες για το περιβόητο πράσινο goblin, Styx.

Το Styx: Shards of Darkness έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει επίσημα στις 14 Μαρτίου.