Αντιμέτωποι με τους φόβους μας θα έρθουμε στον νέο τίτλο του Gear VR - VideoGamer.gr
gear vr videogamer.gr
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Αντιμέτωποι με τους φόβους μας θα έρθουμε στον νέο τίτλο του Gear VR

Η Oculus αφού ανακοίνωσε τα νέα της παιχνίδια για το Oculus Rift στο συνέδριο τύπου Connect 3, μίλησε για μερικές νέες «εμπειρίες» που έρχονται για το Gear VR.

Το Face Your Fears είναι μια από αυτές. Όπως είναι προφανές, είναι ένα horror game που θα υποχρεώνει τους παίκτες να έρθουν αντιμέτωποι με τους μεγαλύτερους φόβους τους.

Μέχρι στιγμής δύο σκηνές έχουν φανερωθεί, το Skyscraper και το Haunting. Στο πρώτο ο παίκτης θα στέκεται στην άκρη ενός ουρανοξύστη ενώ παράλληλα ένα τεράστιο ρομπότ θα σκαρφαλώνει  στον διπλανό. Στη δεύτερη σκηνή, ο παίκτης θα βρίσκεται σε μια παιδική κρεβατοκάμαρα ενός στοιχειωμένου σπιτιού.

3140150-12386203_1573470756012546_75696595273777152_n

Η δεύτερη «εμπειρία» που ανακοινώθηκε θα φέρει τον τίτλο Other Worlds.Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει τον κόσμο μέσα σε έναν πίνακα του Justin Cherry. Υπάρχουν αρκετές σκηνές που περιέχουν 360º πανοραμική θέα και 3D ήχο, οπού ο καθένας θα μπορεί να διαλογιστεί ή απλά να ακούσει μουσική όσο βρίσκεται μέσα στον πίνακα.

Να σημειωθεί πως και οι δύο τίτλοι ανήκουν στη Turtle Rock, developers του Evolve.To Face Your Fears θα κυκλοφορήσεις για το Gear VR στις 31 Οκτωβρίου. Όσον αφορά στο Other Worlds δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία αλλά αναμένεται μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ