Το αναμενόμενο Agony ζητά βοήθεια - VideoGamer.gr
Agony
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Το αναμενόμενο Agony ζητά βοήθεια

Το Agony έρχεται μέσα στο δεύτερο τέταρτο του 2017, κάτι που είναι πιο κοντά από όσο φανταζόμαστε. Το παιχνίδι είναι πρώτου προσώπου και διαδραματίζετε στην κόλαση και εστιάζει στην προσπάθειά σας να αποδράσετε. Γεμάτο με εφιαλτικές στιγμές και σκηνικά, το Agony είναι ένα παιχνίδι αυστηρά για ενήλικες. Αν και το παιχνίδι δεν έχει προβλήματα με την παραγωγή του, οι developers ξεκίνησαν ένα kickstarter για αυτό, κάτι που γεννά ερωτήματα.

5

Το Agony και το Kickstarter του

Η νέα εταιρία Madmind Studio ξεκίνησε το kickstarter αυτό γιατί όπως είπαν, θέλουν μια καλύτερη εμπειρία για τους παίκτες. Το kickstarter τους βρίσκετε εδώ και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου με στόχο $66,666. Αν φτάσουν το ποσό αυτό, υπόσχονται να επεκτείνουν το περιεχόμενο του παιχνιδιού σε σχέση με αυτό που υποσχέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, αν και δεν αποκάλυψαν πολλά, παρά του οτι θέλουν να υπερβούν τους αρχικούς τους στόχους. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, τα παιχνίδια τρόμου έχουν “σκουριάσει” και χρειάζονται μια νέα πνοή. Έτσι λοιπόν έχουν ως σκοπό τους να κάνουν το παιχνίδι τους κάτι που θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε.

6

Η πορεία του studio αυτού είναι αξιοσέβαστη και ελπίζουμε να δούμε περισσότερα από αυτούς στο μέλλον. Αν η καμπάνια αυτή πετύχει και το παιχνίδι εμπλουτιστεί, θα είναι σίγουρα κάτι που θα ωφελήσει όλους τους παίκτες. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας και να μας κάνει να το αγαπήσουμε με τις στιγμές τρόμου και αγωνίας που θα μας παραδώσει!

Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας άρθρο εδώ ή στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού εδώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA