Η Madmind Studio ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι. Ονομάζεται Agony και αυτήν την στιγμή αναπτύσσετε για το Playstation 4 και το Xbox One, με σκοπό να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Είναι ένα first-person, survival horror παιχνίδι και διαδραματίζεται στην κόλαση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τίτλου, ο πρωταγωνιστής ξυπνάει στην κόλαση ως μια καταδικασμένη ψυχή, χωρίς να έχει καμία ανάμνηση για το παρελθόν της.

Διαθέτει κάποιες ικανότητες όπως τον έλεγχο των δαιμόνων, και σύντομα θα ανακαλύψει πως υπάρχει μόνο μια διέξοδο από εκεί μέσα. Ο δρόμος προς την λύτρωση είναι κάτι που ονομάζεται "The Red Goddess".

Μέχρι στιγμής η Madmind Studio αποτελείτε από 9 άτομα με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, καθώς μερικοί έχουν εργαστεί σε παιχνίδια όπως το Tom Clancy's: The Division, το The Witcher 3: Wild Hunt και το Sniper: Ghost Warrior 2.

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε περισσότερα, ένας από τους developers διαθέτει ένα κανάλι στο YouTube όπου ανέβασε διάφορα μικρά βίντεο με gameplay υλικό από το παιχνίδι.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί αρκετές πληροφορίες για τον τίτλο ακόμα, ωστόσο ήδη υπάρχουν εικόνες και ένα intro trailer. Για περισσότερα νέα και reviews, μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.