Hμερομηνία κυκλοφορίας για το Paper Mario: Color Splash - VideoGamer.gr
papermario
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Hμερομηνία κυκλοφορίας για το Paper Mario: Color Splash

Η φετινή Ε3 2016 τελείωσε με τις εταιρείες να έχουν κάνει τις ανακοινώσεις και όχι μόνο φυσικά. Η Nintendo μπορεί να μην έκανε την συνέντευξη τύπου που έκανα και οι υπόλοιπες εταιρείες αλλά έδειξε κάποια ενδιαφέρον πραγματάκια. Ένα από αυτά ήταν και ο νέος τίτλος Super Mario.

Γίνεται Ε3 χωρίς Mario; Μάλλον όχι. Η Nintendo ανακοίνωσε ότι ο νέος αποκλειστικός τίτλος για το Wii U, Paper Mario: Color Splash, θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2016.

Η εν λόγω είδηση συνοδεύτηκε φυσικά και με το πρώτο trailer του παιχνιδιού που μπορούμε να πούμε πως φαίνεται όμορφο και εντυπωσιακό.

Αν και το feedback που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο τίτλος δεν είναι και το καλύτερο. Μην ξεχνάτε ότι στον πέμπτο μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Total War: Warhammer σε Steam Key για PC. Βρες καταπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις σε όλους τους τελευταίους τίτλους μόνο στο Kinguin.

Στον διαγωνισμό φυσικά παίρνετε μέρος με το να αρχίσετε να κάνετε σχόλια και λέτε την γνώμη σας για το οτιδήποτε. Τόσο απλά μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση για ένα Total War: Warhammer που δίνουμε αυτόν τον μήνα.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ