Ακόμη περισσότερος κόσμος απολύεται από την Telltale - VideoGamer.gr
Ακόμη περισσότερος κόσμος απολύεται από την Telltale
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ακόμη περισσότερος κόσμος απολύεται από την Telltale

Η ομάδα ανάπτυξης του Walking Dead, Telltale Games, σύμφωνα με πληροφορίες, απέλυσε ακόμη περισσότερους από το προσωπικό του, μετά από νέα ότι το στούντιο είχε ξεκινήσει ένα «κλείσιμο στούντιο της πλειοψηφίας του» στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τα νέα έρχονται από την πρώην υπάλληλο Rachel Noel, η οποία επιβεβαίωσε στο Twitter ότι δεν έλαβε αποζημίωση και ήταν μέρος του υπόλοιπου πληρώματος σκελετού στην Telltale. Ωστόσο, δεν ήταν μέλος της ίδιας ομάδας που εργάστηκε στο The Walking Dead: The Final Season.

Ενώ αρχικά πίστευαν ότι όλο το υπόλοιπο πλήρωμα σκελετού 25 ατόμων είχε χάσει τη δουλειά του, η Noel αργότερα διευκρίνισε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί υπάλληλοι που εργάζονται στην Telltale, αν και η ομάδα της έχει αποχωρήσει.

Σε σχετικές ειδήσεις, ο δημιουργός του Walking Dead Robert Kirkman αποκάλυψε στο New York Comic-Con ότι οι οπαδοί πρέπει να παραμείνουν συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το The Final Season.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να βεβαιωθούν ότι η ιστορία της Clementine θα ειπωθεί», είπε. «Δεν με ανησυχεί αυτή τη στιγμή η αφήγηση της ιστορίας στα κόμικς».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι η Telltale κοίταζε να πάρει ένα άλλο στούντιο για να προσλάβει το παλιό του προσωπικό και να ολοκληρώσει το ζόμπι δράμα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ