Το άδοξο τέλος για το οριστικό φινάλε της Telltale Games - VideoGamer.gr
telltale games logo 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το άδοξο τέλος για το οριστικό φινάλε της Telltale Games

Η Telltale Games είναι μια εταιρεία η οποία μας έχει χαρίσει εξαιρετικές στιγμές με τίτλους όπως The Walking Dead, Game of the Thrones, The Wolf Among Us και όχι μόνο φυσικά. Βέβαια μεγάλη επιτυχία η εταιρεία γνώρισε με το The Walking Dead το οποίο πραγματικά ήταν και είναι ένα αριστούργημα μέχρι και σήμερα.

Τα δυσάρεστα νέα λοιπόν για την εταιρεία έφτασαν και εντελώς ξαφνικά μάλιστα καθώς τα οικονομικά της εταιρείας πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Ξεκίνησε με την εταιρεία να μην δείχνει στη δημοσιότητα μελλοντικά project κάτι το οποίο είχαμε συνηθίσει τουλάχιστον. Πρόσφατα είχαμε και την απόλυση του μεγαλύτερου προσωπικού της εταιρείας και διατηρώντας μόνο ένα πού μικρό ποσοστό για να φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της. Μάλιστα ο ίδιος ο CEO της εταιρείας, Pete Hawley, δήλωσε,¨Ήταν μια πολύ δύσκολή χρονιά για εμάς εδώ στην Telltale, παρότι είχαμε στόχους για νέα πράγματα και κάποια από αυτά τα γνωρίζατε ήδη. Ο χρόνος όμως μας βρήκε πριν από την υλοποίηση των project που θέλαμε να σας δώσουμε. Μπορεί οι πρόσφατες κυκλοφορίες μας να είχαν μεγάλη απήχηση αλλά στο θέμα των πωλήσεων δεν τα ήταν ευχάριστα τα πράγματα. Με βαριά καρδιά λοιπόν αποχαιρετούμε τους φίλους μας, με σκοπό να επεκτείνουν και να κρατήσουν ζωντανό το storytelling στη βιομηχανία”.

Περιμέναμε την τέταρτη και τελευταία season του The Walking Dead έτσι ώστε να κλείσει ένα κεφάλαιο αλλά όπως καταλαβαίνετε και εσείς η season ακυρώνεται, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη ξεκινήσει. Φυσικά projects τα οποία περιμέναμε πως και πως όπως, Stranger Things και The Wolf Among Us Season 2 επίσης ακυρώνονται.

Μένει φυσικά να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια σε όλη αυτή την λυπηρή ιστορία της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ