Το Xbox Live και στο Nintendo Switch - VideoGamer.gr
XboxLive NintendoSwitch
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Xbox Live και στο Nintendo Switch

Η Microsoft είναι μια εταιρεία η οποία μπορεί κατά καιρούς μας εκπλήσσει με τον δικό της τρόπο. Η ίδια λοιπόν μετά από ανακοίνωση ενδέχεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα και αυτό είναι να φέρει το Xbox Live σε Nintendo Switch, iOS αλλά και Android.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η εταιρεία στην GDC 2019 θα έρθει σε μια καλύτερη επαφή με τους developers για να τους δώσει μια καλύτερη εικόνα για το Xbox Development Kit και τις δυνατότητες που προσφέρει για την ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών του Xbox Live σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι σε Xbox είτε όχι. Πιο συγκεκριμένα κιόλας η εταιρεία αναφέρει:

“To Xbox Live αναμένεται να γίνει πολύ μεγαλύτερο. Το Xbox Live θα επεκταθεί από 400 εκατομμύρια συσκευές παιχνιδιών και ένα εύρος περισσοτέρων από 68 εκατομμύρια ενεργών παικτών σε περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια συσκευές, με την κυκλοφορία του νέου μας cross-platform XDK”

.Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ακόμη περισσότεροι developers θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν τα χαρακτηριστικά του Xbox Live στα παιχνίδια τους και ας είναι κάποια άλλη κονσόλα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ