Είχαμε ''Black Friday'' χθες αλλά ας αφήσουμε τις ψευδαισθήσεις και να περάσουμε λίγο στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λοιπόν έχει VG Plays, gaming αλλά και άλλα πραγματάκια για αυτό το Σ/Κ.

Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης - XCOM 2, PS4

xcom-2

26 Νοεμβρίου: Για ακόμη μια χρονιά έφτασε η ονομαστική μου εορτή και νιώθω κάθε χρόνο και καλύτερα. Μιας και αυτές τις μέρες έπαιζε το XCOM 2 στο PS4 νομίζω πως θα συνεχίσω την αντίσταση προς τους εξωγήινους για λίγες ημέρες ακόμη.

Η αλήθεια είναι πως από την μία το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να με χαλαρώσει από την άλλη όμως να εξοργίσει με τα μικροπροβλήματα που έχει αλλά εντάξει σας το υπόσχομαι θα είμαι ήρεμος.

Αυτά από εμένα VideoGamers και το βράδυ φυσικά με βλέπω να το γλεντάω με κρασάκι και όμορφη παρέα. Καλό Σ/Κ σε όλους!


Φώτης Αναγνωστόπουλος, Συντάκτης - The Elder Scrolls V: Skyrim, PS4

skyrim-remasterΤην προηγούμενη εβδομάδα πραγματικά λύσσαξα με το Dishonored. Το πιο δύσκολο, stealth playthrough που έχω δοκιμάσει αλλά στο τέλος η ανταμοιβή άξιζε τον κόπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψω στον κόσμο του Skyrim. Όταν είχε πρωτοβγεί το Elder Scrolls V: Skyrim για το PS3 το 2011, είχα πραγματικά εκστασιαστεί με το open-world χαρακτήρα του, τις πολλές επιλογές customization που σου προσέφερε και τις άπειρες ώρες εξερεύνησης που είχες την δυνατότητα να περάσεις αν σου άρεσε πραγματικά να βρεις τα πάντα.

Τώρα, τολμώ να πω ότι θέλω να πειραματιστώ ακόμα περισσότερο στο PS4, έχοντας βάλει ως στόχο να δημιουργήσω τον απόλυτο Dragonborn. Επίσης η δυνατότητα εισαγωγής mods φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Όσο για το ποια πλευρά θα επιλέξω να υποστηρίξω; Ζήτω η ανεξαρτησία!


Γιάννης Σακελλαρίου, Editorial Director - Mafia III, PC

Mafia III_20161017204548

Συνεχίζω για άλλο ένα Σ/Κ με το Mafia III και έχω να πω πως το παιχνίδι με έχει μπερδέψει. Δεν ξέρω αν το λατρεύω ή το μισώ. Πάντως ένα είναι σίγουρο! Μου κρατάει το ενδιαφέρον! Ο Lincoln και η παρέα του συνεχίζει για άλλο ένα διήμερο να προχωράει στις περιπέτειες της.

Σίγουρα είναι ένα καλοφτιαγμένο παιχνίδι από άποψη ιστορίας αλλά έχει πάρα πολλά προβλήματα καθώς και επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Αφήνω το γράψιμο και πάω να συνεχίσω γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια στην λίστα αναμονής και λίγος χρόνος!

Καλό κάψιμο VideoGamers!


Θανάσης Μπίμης, Αρχισυντάκτης - Watch Dogs 2, PS4

Watch Dogs 2 έγινε "χρυσό"

Εκει που σκεφτόμουνα να χακάρω τους πάντες και τα πάντα με τις "απίστευτες" προγραματιστικές και υπολογιστικές ικανότητες, όμως με ξύπνησαν καιμου είπαν οτι έβλεπα όνειρο. Τι να κάνω θα αρκεστώ στις περιπέτειες του Marcus στο Watch Dogs 2!

Μέχρι στιγμής το παιχνίδι δείχνει άκρως διασκεδαστικό και δεν βλέπω την ώρα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου με εσάς.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο 😀


Εσείς τι θα παίξετε αυτό το διήμερο;