Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες του Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - VideoGamer.gr
social
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες του Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint καταφθάνει σε σχεδόν δύο εβδομάδες και ουσιαστικά είναι ένα sequel από το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Που πήραμε πριν από λίγα χρόνια. Η αλήθεια είναι όμως μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό τέτοιο πλήρως ανανεωμένο και σίγουρα όπως θα έπρεπε να είναι sequel.

Αρχικά μιλάμε για μια όπως όλα δείχνουν ακριβή παραγωγή από την Ubisoft καθώς εκτός από το γεγονός ότι το παιχνίδι φαίνεται καλοφτιαγμένο, έχει χρησιμοποιήσει και ονόματα όπως Jon Brenthal και Lil Wayne (όπως είδαμε πρόσφατα) και ας δούμε λιγάκι τι έχουμε να περιμένουμε από τον τίτλο. Αρχικά θέλω να σας παραθέσω παρακάτω και το πρόσφατο Live action trailer με κύριο πρωταγωνιστή τον Lil Wayne για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι πως έχουμε 2019 και ακόμη οι ηθοποιοί που μπαίνουν για να κάνουν τα εν λόγω σποτάκια δεν ξέρουν πως παίζονται τα παιχνίδια. Πέρα από αυτό το σποτάκι είναι σίγουρα διασκεδαστικό και μας δίνει να καταλάβουμε σε ένα ίσως μεγαλύτερο βάθος το όλο παιχνίδι. Αρχικά όπως και στο Wildlands έτσι και εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε το παιχνίδι σε fully stealth mode με ακόμη περισσότερα animations που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο ρεαλιστικό. Από την άλλη θα μπορούμε να μπούμε guns blazing και να δημιουργούμε έναν χαμό. Αλλά το stealth mode φαίνεται να έχει και τη δικιά του γοητεία. Η Ubisoft όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, θέλει το καλύτερο για τα παιχνίδια της και έτσι εδώ βλέπουμε έναν πλήρως ανανεωμένο κόσμο. Καλύτερο weather system που θα έχει τις δικές του επιρροές στο παιχνίδι, άκρως λεπτομερές δάσος, με την εταιρεία να δηλώνει πως έχει δώσει πολύ βάθος στο περιβάλλον που θα συναντήσουμε και σίγουρα μαζί με αυτό έρχονται και τα αντίστοιχα animations τα οποία αλλάζουν καθώς αλλιώς ο παίκτης θα κινείται όταν θα υπάρχει βροχή, χιόνι και όχι μόνο φυσικά. Perks, drones, αίμα και πολλά ακόμη σας περιμένουν στο παιχνίδι. Έχοντας παίξει την closed beta μιλάμε πραγματικά για μια άκρως απολαυστική εμπειρία ένα tactikal sandbox, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Τέλος να σας πούμε πως το παιχνίδι θα έχει και Open Beta στις 26 Σεπτεμβρίου ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 4 Οκτωβρίου σε PS4, Xbox One και PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

7 Μαρτίου 2017