To VideoGamer παίζει, 19 Νοεμβρίου 2016 - VideoGamer.gr
To VideoGamer παίζει, 19 Νοεμβρίου 2016 - videogamer.gr
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

To VideoGamer παίζει, 19 Νοεμβρίου 2016

Γεια χαρά VideoGamers! Άλλο ένα Σαββατοκύριακο έφτασε, άλλο ένα VG Plays βγαίνει για να μοιραστούμε μαζί σας τι θα παίζουμε αυτό το διήμερο! Πάμε να δούμε τι έχει το Σ/Κ για την ομάδα του VideoGamer Greece!


Γιάννης Σακελλαρίου, Editorial Director – Mafia III, PC

mafia iii videogamer.gr

Μετά από κάποιες υποχρεώσεις αλλά και πολύ Battlefield 1, ήρθε η ώρα για μένα να συνεχίσω το αγαπημένο franchise. Έχοντας δοκιμάσει μόνο λίγα πράγματα από την κυκλοφορία του Mafia III, είπα να αφοσιωθώ αυτό το Σ/Κ και να προχωρήσω την ιστορία του Lincoln!

Αν και ο τίτλος ακόμη υποφέρει από διάφορα προβλήματα, νομίζω πως προσφέρει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και φυσικά μας επιστρέφει σε παλιούς και αγαπημένους χαρακτήρες!


Δήμητρα Καψάλα, Συντάκτρια – Bioshock Infinite: Burial at Sea Part 1, PC

callmeelizabeth_web

Αν και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που τερμάτισα πρώτη φορά το story mode, δεν τόλμησα να ακουμπήσω το DLC μέχρι σήμερα. Τον πρώτο χρόνο γιατί η ιστορία των original Booker και Elizabeth με βασάνιζε ακόμη, τον δεύτερο γιατί πολύ απλά δεν ήμουν έτοιμη να τελειώσει αυτό το κεφάλαιο. Και στην τελική τα μισά fan art και cosplay ήταν από εκεί, δε γινόταν πλέον να μην ξέρω τι μου γίνεται.

Όσοι δεν έχετε παίξει ακόμα αυτό το DLC λοιπόν και θέλετε να σκάσει για άλλη μια φορά ο εγκέφαλός σας, το προτείνω ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον το πρώτο μέρος που κατάφερα να τελειώσω. Μετά απλά το έκλεισα και κοιτούσα δυο ώρες τον τοίχο. Χωρίς υπερβολές. Το gameplay πάνω κάτω ίδιο με το βασικό παιχνίδι, λίγο πιο δύσκολο θα έλεγα, κυρίως επειδή η Elizabeth του Rapture το παίζει λίγο μυστήρια και κρατάει μούτρα, δεν είναι και πολύ πρόθυμη να ψάχνει για ammo, salts και first aid kits (Booker, catch!”), με αποτέλεσμα να ξεμένεις συνέχεια.

Για άλλη μια φορά στο έλεος του Bioshock, λοιπόν!


Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης – Call of Duty: Infinite Warfare, PS4

cod_infinite_warfare_

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Call of Duty για ακόμη ένα χρόνο και με εμένα να παίζω το campaign mode του παιχνιδιού. Πραγματικά χαίρομαι που βλέπω έπειτα από χρόνια την Infinity Ward να έχει δώσει βάση στην ιστορία ενός Call of Duty. Προσωπικά πάντα εγώ τα Call of Duty τα έπαιζα πρώτα για την ιστορία και μετά για όλα τα άλλα. (ναι το ξέρω είμαι από τους λίγους)

Η αλήθεια είναι πως δεν είχα συνηθίσει να βλέπω τον Kit Harington σαν τον κακό της υπόθεσης αλλά τολμώ να πω ότι μια χαρά τα καταφέρνει.

Αυτά από εμένα VideoGamers. Σύντομα θα υπάρχει και το αναλυτικό review του παιχνιδιού.


Θανάσης Μπίμης, Αρχισυντάκτης – XCOM 2, PS4

xcom2

Έπειτα από μια πολιτικά γεμάτη εβδομάδα, και την επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα, άρχισα να σκέφτομαι την πιθανότητα αντιμετώπισης εξωγήινων απειλών – επηρεασμένος απο το Independence Dat. Έτσι, πήρα το δισκάκι του XCOM 2, το έβαλα στην κονσόλα μου και έκανα μια προσπάθεια διάσωσης όσων μπορώ.

Δυστυχώς σε αυτό τον τίτλο, οι εξωγήινες απειλές έχουν καταφέρει ήδη να επικρατήσουν και παλεύω να σώσω ότι μπορώ και ίσως την επιστροφή της ανθρωπότητας στην θέση της.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

XCOM 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

9/02/16

Call of Duty: Infinite Warfare

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

4/11/16

Mafia III

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

07/10/2016