Βρισκόμαστε στις τελευταίες εβδομάδες του χρόνου και αυτό είναι κάτι που μας κάνει να αναπολούμε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα της χρονιάς αλλά και τα ωραία games που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2016.

Κάθε χρόνος έχει και τα δικά του και να ομολογήσουμε πως το 2016 ήταν γεμάτο με πολλά και ωραία παιχνιδάκια.

Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης - Hearthstone, PC

hearthstone

Πραγματικά το Hearthstone είναι ένα παιχνίδι που βγήκε για όλες τις ώρες. Πραγματικά ένα παιχνίδι που θα μπεις να παίξεις και ένα παιχνίδι for fun και τίποτα άλλο. Αυτό κάνω και εγώ αυτές τις μέρες χωρίς να έχω ιδιαίτερο χρόνο για περισσότερο και ακόμη να μην έχω PS4 δυστυχώς.

Όμως θα πω και κάτι άλλο εδώ. Τι θα ήθελα να παίξω αυτόν τον καιρό; Μα φυσικά πιο άλλο σε βάζει στο mood των Χριστουγέννων περισσότερο από το Dead Rising 4; Ίσως και κανένα πιστεύω πως είναι η απάντηση.

Αυτά από εμένα φίλες και φίλοι μου. Ααα και για αυτούς που μπορεί να αναρωτιούνται γιατί δεν έχω PS4 μπορούν να διαβάσουν εδώ.


Γιάννης Σακελλαρίου, Editorial Director - Far Cry Primal, PC

far_cry_primal

Φτάνει το τέλος του 2016 και είπα να θυμηθώ ένα από τα καλά παιχνίδια της χρονιάς. Μπορεί όχι το πιο βαθύ και το πιο γεμάτο ιστορία αλλά είναι διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο παιχνίδι.

Ο Takkar και η παρέα του στον κόσμο του Oros με περιμένουν για λίγο κυνήγι και μάχες στα πανέμορφα τοπία του παιχνιδιού!

Far Cry Primal λοιπόν για μένα αυτό το ΣΚ!


Εσείς VideoGamers; Με τι θα ασχοληθείτε αυτό το διήμερο;

Αυτό το διήμερο η ομάδα του VideoGamer Greece βρέθηκε πολυάσχολη και φυσικά με πράγματα που αφορούν εσάς αλλά και όχι μόνο.

Μιας και το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο για φέτος θα δείτε όλοι την ομάδα της σελίδας ίσως και για πρώτη φορά.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.