Εδώ και αρκετό καιρό σκεφτόμουν να ξεκινήσω μια σειρά από άρθρα ή vlogs όπου στο καθένα θα λέω μια ιστορία από ένα παιχνίδι που βίωσα ή ένα γεγονός που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Αυτά που θα διαβάζετε κάθε φορά είναι κατά κάποιο τρόπο ιστορίες του gaming.

Τώρα κάποιος μπορεί να με ρωτήσει γιατί δεν το έκανα κατευθείαν σε vlog κάτι τέτοιο. Η απάντηση είναι για τον λόγο ότι ούτε έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάτι τέτοιο και δεν είμαι στον χώρο που θα ένιωθα άνετα για να το κάνω. Το πρώτο Its Game Time θα αρχίσει κάπως δυσάρεστα. Θα καταλάβετε τι εννοώ παρακάτω.

Αν δεν έχετε καμία ιδέα για μένα εγώ είμαι console gamer από την κούνια. Νιώθω ότι ο τρόπος, ο ρομαντισμός που θα σε προσεγγίσει μια κονσόλα δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην βιομηχανία gaming. Με κέρδισε από πιτσιρικά αυτό το plug and play. Τα μόνο παιχνίδι που παίζω σε PC είναι κάποιο strategy, ίσως κάποιο MMO-RPG, Sims αλλά και μερικά ακόμη παιχνιδάκια. Ο λόγος λοιπόν για τον τίτλο που διαβάσατε είναι ότι πούλησα το PS4 μου. Ναι το έκανα. Αυτή η κίνηση έγινε για τον λόγο ότι αυτόν τον καιρό χρειαζόμουν κάποια χρήματα για κάποια πράγματα που προέκυψαν (κάποιες άλλες αγορές) και επίσης είναι μια εποχή που παίζω πολύ λίγο για τον λόγο ότι δεν έχω χρόνο. Το να πουλήσω το PS4 ήταν μια κίνηση που δεν ήθελα ιδιαίτερα αλλά έπρεπε να την κάνω.

ps4controller

Είναι μια εποχή πραγματικά που σκέφτομαι πολλά κάνω αρκετά για αυτό κιόλας δεν έχω χρόνο για να παίζω όσο θα ήθελα τουλάχιστον. Προφανώς ευελπιστώ μέχρι τα Χριστούγεννα να πάρω πάλι μια κονσόλα PS4 και μάλλον θα γίνει η αγορά του PS4 Pro.

Αν και κάνω πολλές σκέψεις για την Sony μετά τις ανακοινώσεις που έκανε στο Playstation Meeting. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα γίνει η αγορά του PS4 και ίσως είναι του Pro.

Αυτόν τον καιρό παίζω λίγο στο PC όπως μπορεί να είδατε έχω αρχίσει και παίζω έπειτα από χρόνια την λατρεμένη σειρά Call of Duty.

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα γιατί αυτό ήταν μόνο η αρχή...