Πολύ ζέστη που απαιτεί μπανάκι στην θάλασσα αυτό το Σ/Κ και γιατί όχι και λίγο gaming μέσα στη μέρα.

Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης - Λίγο απ' όλα, PS4

Το VideoGamer παίζει, 23 Ιουλίου 2016 - videogamer.gr

Είχε πάει λίγες μέρες διακοπές και γύρισα προχθές φρέσκος φρέσκος. Γυρνάω στο site και τι να δω. Σύστημα Levels και Badges να είναι έτοιμο και ένιωσα πραγματικά λες και έλειπα κάνα μήνα.

Anyway λοιπόν στα gaming νέα μας ήρθα να χαλαρώσω λιγάκι και αυτό θα γίνει με PS4 στο Σ/Κ. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι θα παίξω το διήμερο.

Μου φαίνεται πως θα ασχοληθώ λιγάκι με το Skirmish mode του Star Wars Battlefront αλλά και να συνεχίσω το Zombi που το έχω στη μέση. Αν και τώρα που το σκέφτομαι έχω και ένα Dying Light.

Σπύρος Σκλαβούνος, Συντάκτης - Deus Ex: Human Revolution, PC

Το VideoGamer παίζει, 23 Ιουλίου 2016 - videogamer.gr

Σε λίγο καιρό έρχεται το Deus Ex: Mankind Divided, οπότε ας θυμηθούμε ή μάλλον καλύτερα στην δική μου περίπτωση ας βιώσουμε για πρώτη φορά τι εστί Deus Ex. Να πω την αμαρτία μου, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με την σειρά.

Το δυνατό του σημείο θεωρείτε το gameplay, με έντονα τα στοιχεία του stealth, και φυσικά τα φοβερά "augmentations" που προσθέτουν νέες ικανότητες και εργαλεία στο οπλοστάσιο του Adam. Αν και γενικά δεν γοητεύομαι από το cyber-punk theme του παιχνιδιού, η όλα φάση θυμίζει Crysis. Και δηλώνω μεγάλος fan της σειράς. Οπότε Adam Jensen γι'αυτό το Σαββατοκύριακο.

Θανάσης Μπίμης, Αρχισυντάκτης - League of Legends, PC

Το VideoGamer παίζει, 23 Ιουλίου 2016 - videogamer.gr

Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο League of Legends, καθώς λόγω εξεταστικής το είχα παρατήσει εντελώς. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία μέχρι τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου να θυμηθώ λίγο το παιχνίδι.

Όσο και να λέμε πως το LoL έχει πάρει την κάτω βόλτα έπειτα από Season 3 - Season 4, είναι μια ευχάριστη ασχολία, παίζοντας πολλά παιχνίδια με φίλους. Άντε μήπως ανέβω και κανένα division...


Αυτά από εμάς VideoGamers. Εσείς τι θα παίξετε;