Το VideoGamer παίζει, 2 Ιουλίου, 2016 - VideoGamer.gr
Το VideoGamer παίζει, 2 Ιουλίου, 2016 - videogamer.gr
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Το VideoGamer παίζει, 2 Ιουλίου, 2016

Πάμε να δούμε τι παίζει η ομάδα του VideoGamer Greece το Σαββατοκύριακο!


Στέλιος Γαλάνης, Αρχισυντάκτης, – Gone Home, PS4

Το VideoGamer παίζει, 2 Ιουλίου, 2016 - videogamer.gr

Αυτό το Σ/Κ είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τους Stormtroopers και τους Rebels και να ξεφύγω με κάτι σύντομο αλλά και διαφορετικό. Μιας και το είχε δώσει λοιπόν το PS Plus είπαν και εγώ σαν καλό παιδί να δοκιμάσω το Gone Home.

Το Gone Home είναι ένα ιδιαίτερο interactive exploration game όπου η ιστορία είναι πολύ απλή. Γυρνάτε μετά από ένα χρόνο στο σπίτι σας. Εκεί πιστεύετε πως θα σας περιμένει η οικογένεια σας. Όμως το σπίτι είναι άδειο. Τι συμβαίνει που πήγαν όλοι;

Στόχος σας λοιπόν είναι να διαβάζετε μηνύματα, να εξερευνήσετε το σπίτι έτσι ώστε να βρείτε στοιχεία για το τι απέγινε. Ομολογώ να πως πως το παιχνίδι με έβαλε από την αρχή κιόλας στο κλίμα του αν και ακόμη πιστεύω είμαι στην αρχή σε κάτι πραγματικά πολύ βαθύ.

Οπότε φίλοι αυτές τις μέρες μου φαίνεται πως θα ασχοληθώ με αυτό. Αν και όλο και κανά διάλειμμα θα κάνω για λίγο Star Wars Battlefront.


Θανάσης Μπίμης, Αρχισυντάκτης, – Tom Clancy’s The Division, PC

Το VideoGamer παίζει, 2 Ιουλίου, 2016 - videogamer.gr

Αν και το είχα παρατήσει για αρκετό καιρό, έπειτα απο το νέο DLC είπα να δώσω στο The Division μία ακόμη ευκαιρία. Άλλωστε, μέσα στις διακοπές του καλοκαιριού υπάρχει περισσότερος χρόνος για τον ανοιχτό κόσμο και το τεράστιο περιεχόμενο του τίτλου.

Γενικά αν και κινείται αθόρυβα πλέον το παιχνίδι – χωρίς να ακούς πολύ κόσμο να παίζει ή να είναι ενθουσιασμένος σε μεγάλο βαθμό – το community του είναι σταθερό και διψάει για νέο content καθημερινά.

Για να δούμε, πως θα τα πάει συνολικά η πρώτη χρονιά του τίτλου;


Γιάννης Σακελλαρίου, Editorial Director – XCOM 2, PC

shen's last gift DLC videogamer.gr

Επί τη ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου DLC για το εξαιρετικό XCOM 2, είπα να επιστρέψω στον κόσμο του παιχνιδιού και να δοκιμάσω τη νέα ιστορία.

Μπορώ να πω πως το XCOM 2 είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι, στο οποίο έχω αφιερώσει αρκετές ώρες. Ήρθε η ώρα λοιπόν να συνεχίσει ο πόλεμος για την επανάκτηση της Γης!

Τέλος να πω, πως για τους fans του παιχνιδιού, το DLC θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη καθώς το νέο υλικό είναι άκρως ενδιαφέρον.


Σπύρος Σκλαβούνος, Συντάκτης – Alien: Isolation, PC

Το VideoGamer παίζει, 2 Ιουλίου, 2016 - videogamer.gr

Επιστρέφουμε σε σχετικά “παλιά” μικρά διαμαντάκια! Εντάξει το 2014 δεν είναι τόσο μακρινό, ωστόσο θα έπρεπε ήδη να έχει ανακοινωθεί κάποιο νέο παιχνίδι Alien. Ή τουλάχιστον κάποιο παιχνίδι στο franchise ή νέο Aliens vs Predator.

Η νοσταλγία μου χτύπησε την πόρτα, έτσι και εγώ ξαναδοκιμάζω για ακόμα μια φορά το εκπληκτικό Alien: Isolation. Το σκοτεινό περιβάλλον, η ambient μουσική και το τρομακτικό slow-paced gameplay είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσει κάποιος τώρα που μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι.

Τι έχει το δικό σας πρόγραμμα για αυτό το καλοκαιριάτικο ζεστό Σαββατοκύριακο;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

XCOM 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

9/02/16

Tom Clancy’s The Division

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

08/03/2016