Το Fail του μήνα - Το όλο θέμα με το PS4 Pro - VideoGamer.gr
ps4 pro
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το Fail του μήνα – Το όλο θέμα με το PS4 Pro

Καταρχάς πριν αρχίσει η μουρμούρα η το οτιδήποτε να πω ότι αυτό το Fail του μήνα είναι για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αλλά λίγο με Digital Universe που είχαμε αλλά και το πρώτο μας event που έγινε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πήγαμε λίγο πίσω σε κάποια πράγματα.

Πραγματικά το event ήταν πολύ καλό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που ήταν εκεί αλλά και όλους εσάς που μας υποστηρίζεται στον ένα χρόνο λειτουργίας του site.

Ας πάμε όμως τώρα στα δικά μας. Η είδηση που ξεχώρισε με διαφορά μέσα στον Σεπτέμβριο ήταν αυτή που αφορούσε την ανακοίνωση του PS4 Pro. Λοιπόν θα πω κάποια πράγματα παρακάτω τα οποία με έχουν προβληματίσει και γενικώς ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενα από τη Sony. Η Sony Λοιπόν ανακοίνωσε μια κονσόλα ελαφρώς αναβαθμισμένη από αυτήν που έχει τώρα στην αγορά η οποία κυκλοφορεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Αυτή η κονσόλα είναι κατώτερη από το Xbox Scorpio και κάπου εκεί είναι που προβληματίζομαι. Σκέφτομαι πως είναι πολύ πιθανό να βγει του χρόνου ακόμη ένα αναβαθμισμένο PS4 για να ανταγωνιστεί το Xbox Scoprio. Η Sony θα μπορούσε να βγάλει μια κονσόλα κατευθείαν του χρόνου η οποία θα ανταγωνιστεί το Scorpio. Γιατί να γίνει όλο αυτό;

ps4

Το πρόβλημα είναι ότι που είναι γενιές κονσολών που είχαμε. Πλέον κάθε δύο χρόνια θα έχουμε μια ελαφρώς αναβαθμισμένη κονσόλα στην αγορά. Γιατί οι κονσόλες να χάνουν εν μέρη την ταυτότητά τους και αυτά που ”κοροιδεύουμε” στους PC games να τα λουζόμαστε;

Αν και σε αυτό το κομμάτι φταίμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό εμείς οι console gamers. Νομίζω ότι το γιατί το ξέρετε όλοι αλλά είναι κάτι που ίσως αναλύσουμε σε ένα άλλο άρθρο.

Τέλος πάντως φίλες και φίλοι μου για εμένα όπως καταλάβατε δεν μου αρέσει αυτή η στρατηγική της Sony αλλά αυτή είναι η δικιά μου γνώμη και τίποτα άλλο.

Θα μου άρεσε παρακάτω να δω τι πιστεύετε εσείς για το όλο θέμα του PS4 Pro και αν στηρίζετε μια τέτοια κίνηση.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ