Τα 7 καλύτερα όπλα που χρησιμοποιήσαμε στα videogames - VideoGamer.gr
Τα 7 καλύτερα όπλα που χρησιμοποιήσαμε στα videogames - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Τα 7 καλύτερα όπλα που χρησιμοποιήσαμε στα videogames

Τα videogames είναι ακόμη ένας χώρος στον οποίο μπορούν να εκφραστούν οι συγγραφείς και να δημιουργήσουν έναν μοναδικό κόσμο, με συχνά πυκνά ιδιαίτερα όπλα γεμάτα φαντασία. Μην ξεχνάτε το σωστό όπλο μπορεί να κάνει το παιχνίδι λίγο παραπάνω διασκεδαστικό, καθώς μπορεί να γίνει αρκετά ευφάνταστο.

Hidden Blade (Assassin’s Creed)

lineage_hidden_blade

Η σειρά που έκανε τους Assassins να φαίνονται κουλ με τις διάφορες περιπέτειες τους και τα κασκαντεριλίκια, μας δίνει ένα από τα καλύτερα όπλα στην ιστορία των videogames. Είναι μικρό, θανατηφόρο, ευφάνταστο και αρκετά διακριτικό όπλο, που στα χέρια των Assassins γίνεται ο μοχλός που αλλάζει την ιστορία, θανατώνοντας με αυτό ιστορικά πρόσωπα.

Blades of Chaos (God of War)

blades_of_chaos_by_stefanmarius-d612bs3

Η πρώτη φορά που διασκέδασα τόσο πολύ σύστημα μάχης ήταν στα παιχνίδια God od War. Αυτή η απίστευτη ροή που έδωσαν τα Blades of Chaos σε ένα παιχνίδι που άφησε ιστορία, αρκεί για να προστεθούν στα καλυτερότερα όπλα που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ. Φυσικά, είναι αρκετά θανατηφόρα ως κύριο όπλο του Kratos, καθ’ όλη την διάρκεια της God of War σειράς. Οι κοφτερές λεπίδες δόθηκαν στον Kratos, μετά την αφοσίωση του στον Θεό του πολέμου Άρη.

Πλαστική σακούλα (Manhunt)

maxresdefault1

Δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε ευφάνταστο, όμως θα το χαρακτήριζε κανείς άκρως ρεαλιστικό, καθώς η πλαστική σακούλα μπορεί να λειτουργήσει θανατηφόρα στα χέρια οποιουδήποτε δολοφόνου. Εικονικό όπλο της σειράς Manhunt, που δημιούργησε μεγάλο ντόρο με την κυκλοφορία του όντας και ακόμη ένα τολμηρό παιχνίδι της Rockstar.

Keyblade (Kingdom Hearts)

kingdom_hearts___keyblade_by_genehayes1

Πρωταγωνιστής της σειράς Kingdom Hearts, το Keyblade φαίνεται να χρησιμοποιείται κυρίως από τον Sora, όπως και άλλους σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς. Το Keyblade συνήθως παίρνει μέρος στις μάχες μεταξύ του Φωτός και Σκότους.

Lightsaber (Οποιοδήποτε παιχνίδι Star Wars)

yoda-lightsaber-wallpaper-wallpaper-11

Αν και κλέβουμε λίγο από τον κατάλογο των ταινιών, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το εικονικό σπαθί των Jedi από την σειρά Star Wars. Το όπλο υπάρχει σχεδόν πάντα σε οποιοδήποτε Star Wars προϊόν, με τα παιχνίδια να μην είναι η εξαίρεση. Όπως είχε ειπωθεί και στο A New Hope από τον Obi-Wan Kenobi, “Το Lightsaber είναι ένα κομψό όπλο, για μια πιο προηγμένη εποχή”.

AWP (Counter-Strike)

Όσα χρόνια και αν πέρασαν, το Sniper Rifle AWP παραμένει ένα από τα πιο δυνατά όπλα της σειράς Counter Strike. Κατά την διάρκεια των match, αυτός που χειρίζεται σε καλό επίπεδο το όπλο, έχει συνήθως γρήγορα αντανακλαστικά, καλό επίπεδο ευστοχίας και μπορεί να “κουβαλήσει” σε συγκινητικό βαθμό. Συνήθως χρειάζεται μία μόνο σφαίρα για να εξουδετερώσετε τους αντιπάλους σας.

Type-1 Energy Weapon/Sword (Halo)

halo4energysword1

Γνωστό ως Energy Sword, είναι ένα από τα πιο θαυμαστά όπλα καθαρής ενέργειας μετά το Lightsaber. Το όπλο είναι τόσο δυνατό που συνήθως εξουδετερώνει τους εχθρούς, με μόνο ένα χτύπημα. Το όπλο χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους Sangheili.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ