Ποιους τίτλους περιμένουμε στο 2016 - VideoGamer.gr
2016titles
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Ποιους τίτλους περιμένουμε στο 2016

Με το 2016 να έχει πολλές και μεγάλες προσδοκίες σε ότι αναφορά τους τίτλους που αναμένουμε, όπως άλλωστε είχε και στην αρχή του το 2015, πάμε να δούμε μια μεγάλη λίστα τίτλων που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσα στο  νέο έτος!


Uncharted 4: A Thief’s End

32rfweafs

Στο πολυαναμενόμενο τέταρτο και τελευταίο μέρος της σειράς, ο Nathan ξεκινά ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να ξετυλίξει μια συνωμοσία που έχει να κάνει με έναν αμύθητο πειρατικό θησαυρό. Τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του Uncharted 3: Drake’s Deception, ο Drake θα ξεκινήσει την μεγαλύτερη περιπέτειά του που θα δοκιμάσει τα φυσικά του όρια, την αποφασιστικότητά του και την θέληση του να θυσιαστεί για να σώσει αυτούς που αγαπά.

Το Uncharted 4: Thief’s End έρχεται στις 18 Μαρτίου αποκλειστικά για το Playstation 4.


Deus Ex: Mankind Divided

6dbrtgfg

Το Mankind Divided λαμβάνει χώρα το 2029 στην Τσεχία και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της την Πράγα, δύο χρόνια με τα τα γεγονότα του Human Revolution. Ο Adam Jensen επιστρέφει σαν πρωταγωνιστής και συνεργάζεται με ένα παγκόσμιο συνεταιρισμό για να σταματήσει διάφορες τρομοκρατικές ενέργειες που γίνονται στο όλο τον κόσμο.

Το Deus Ex: Mankind Divided έρχεται στις 23 Αυγούστου για PC, Xbox One και PS4.


Dark Souls III

gfdasgfdsg

Το τρίτο μέρος της σειράς Dark Souls έρχεται ανανεωμένο, με νέο σύστημα μάχης και νέα abilities για περισσότερο damage στους εχθρούς. Έρχεται επίσης με διάφορα νέα mechanics όπως τα gravestones, ενώ έχει γίνει και γενικό overhaul στον τομέα των γραφικών.

Ο τίτλος θα επικεντρώνεται αρκετά στο role-playing, μέσω του character builder που αλλάζει, ενώ νέα βελτιωμένα όπλα και νέοι εχθροί έρχονται να κάνουν τις μάχες πιο επικές και δύσκολες από ποτέ!

To Dark Souls III έρχεται στις 12 Απριλίου για PC, Xbox One και PS4.


DOOM

v54wqvtwrv

To reboot του Doom έρχεται πιο αιματοβαμμένο από ποτέ, γεμάτο με νέα όπλα, νέους εχθρούς και νέους τρόπους να τους διαμελίσουμε, ενώ δίνεται μεγάλη σημασία τόσο στο single campaign όσο και στο multiplayer κομμάτι του τίτλου.

To DOOM έρχεται την Άνοιξη για PC, Xbox One και PS4.


Quantum Break

wstyhrsfs

Το Quantum Break που λαμβάνει χώρα στο Riverport University, είναι ένα thrid person action shooter που εξιστορεί τα γεγονότα ενός πειράματος για ταξίδι στον χρόνο που πήγε στραβά. Το συμβάν έχει αρχίσει να καταστρέφει σιγά σιγά τον κόσμο και τον χρόνο, αλλά ταυτόχρονα δίνει συγκεκριμένα time abilities στους δύο ήρωες του τίτλου, τους  Jack Joyce και Paul Serene.

To Quantum Break έρχεται στις 5 Απριλίου αποκλειστικά για Xbox One.


Tom Clancy’s The Division

rgeavfse

Το πολυαναμενόμενο Division, λαμβάνει χώρα στις Η.Π.Α. που έχουν πληγεί από μια πανδημία που απλώνεται ανεξέλεγκτα μέσω μικροβίων που βρίσκονται στα χαρτονομίσματα και έχει δημιουργήσει χάος. Δεν υπάρχει φαγητό ή νερό, οι βασικές κοινωνικές υπηρεσίες παύουν να λειτουργούν και όλο το έθνος βυθίζεται στο σκοτάδι μέσα σε μόλις πέντε μέρες. Εμείς αναλαμβάνουμε τον ρόλο μιας παραστρατιωτικής επίλεκτης ομάδας γνωστή ως  “Strategic Homeland Division (SHD)” ή “The Division” για συντομία.

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων μας, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια συνωμοσία, και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους υπεύθυνους για την απελευθέρωση του ιού, μέσα από επικές co-op μάχες.

To Tom Clancy’s The Division έρχεται στις 8 Μαρτίου για για PC, Xbox One και PS4.


No Man’s Sky

g54qwe

Στο πολυαναμενόμενο No Man’s Sky, έναν space adventure survival τίτλο, μας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσουμε ένα τεράστιο και open σύμπαν που αποτελείται από άπειρους πλανήτες (18 πεντάκις εκατομμύρια πλανήτες) οι οποίοι έχουν το δικό τους μοναδικό οικοσύστημα. Εξερευνώντας κερδίζουμε πληροφορίες σχετικά με τους πλανήτες και εμπλουτίζουμε το Atlas, μια κοινή βάση που μπορούμε να μοιραστούμε με άλλους παίκτες.

Στον τίτλο μπορούμε επίσης να μαζεύουμε υλικά και σχέδια ώστε να αναβαθμίζουμε τον χαρακτήρα αλλά και τα σκάφη μας, ώστε να μπορούμε να ταξιδέψουμε ακόμα μακρύτερα στο διάστημα, και να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα περισσότερους κινδύνους.

To No Man’s Sky έρχεται τον Ιούνιο για PC και PS4.


Horizon: Zero Dawn

v5qrveac

Το Horizon Zero Dawn είναι ένα action role-playing που λαμβάνει χώρα 1000 χρόνια στο μέλλον, σε έναν post-apocalyptic κόσμο που έχει κυριευτεί από μηχανικά τέρατα. Εμείς παίρνουμε τον ρόλο της Aloy, μιας κυνηγού που προσπαθεί να επιβιώσει στον κόσμο που η ανθρωπότητα εγκατέλειψε.

To Horizon: Zero Dawn έρχεται μέσα στο 2016 αποκλειστικά για PS4.


Overwatch

rtwevrewa

Το επερχόμενο FPS της Blizzard έχει ήδη προκαλέσει πανικό με την beta που είδαμε στα τέλη του 2015, αποτελείται από πολλούς νέους χαρακτήρες και πολλές νέες πίστες και είναι σίγουρο πως θα γίνει σύντομα μετά την κυκλοφορία του ένας από τους αγαπημένους τίτλους όσων επικεντρώνονται σε e-sports.

To Overwatch έρχεται την Άνοιξη για PC, Xbox One και PS4.


Firewatch

tvservsd

Το Firewatch εξιστορεί τα γεγονότα ενός δασοφύλακα στα δάση του Wyoming το 1989. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Henry που είναι υπεύθυνος για έναν από τους σταθμούς προστασίας του Shoshone National Forest. Κατά την περιπολίας μας στο πυκνό δάσος ανακαλύπτουμε στοιχεία για διάφορα μυστήρια γεγονότα που συμβαίνουν στην γύρω περιοχή.

Η μόνη επικοινωνία με κάποιον είναι με την υπεύθυνη μας, την Delilah, μέσω ενός walkie-talkie. Ο τίτλος έχει ένα καλοφτιαγμένο σύστημα διαλόγου με διάφορες επιλογές, που αλλάζουν την σχέση μας με την Delilah κατά την διάρκεια των εξερευνήσεων μας, και τελικά την ροή της ιστορίας μας.

To Firewatch έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου για PC, Xbox One και PS4.


Hitman

stgrhsrttgs

To έκτο Hitman της σειράς, μας ξαναβάζει στην θέση του Agent 47, ενός καλά εκπαιδευμένου εκτελεστή, που αναλαμβάνει συμβόλαια εκτέλεσης στόχων σε όλο τον κόσμο. Για κάθε συμβόλαιο πρέπει να αναλύσουμε τον στόχο και τον περιβάλλοντα χώρο, και να επιλέξουμε τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο εξόντωσης του.

To Hitman έρχεται στις 11 Μαρτίου για PC, Xbox One και PS4.


Adrift

ADR1FT Screenshot 01

Για το τέλος αφήνω έναν μικρό και πανέμορφο τίτλο που ακούει στο όνομα Adrift. Σε αυτόν τον first-person survival τίτλο που θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το Oculus Rift, μπαίνουμε στην θέση του Commander Alex Oshima που αιωρείται στα συντρίμμια του διαστημικού σταθμού στον οποίο επέβαινε, μετά από ένα καταστροφικό ατύχημα.

Με μια σχεδόν κατεστραμμένη στολή που χάνει οξυγόνο, και με μια απώλεια μνήμης από το συμβάν, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα αίτια του ατυχήματος που κόστισε την ζωή σε όλο το πλήρωμα, ενώ θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να επιστρέψουμε στην Γη.

To Adrift έρχεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο (μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Oculus Rift) για PC ενώ οι εκδόσεις για Xbox One και PS4 θα ακολουθήσουν αργότερα.


Αν φτάσατε ως εδώ, τότε λογικά θα είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι με εμένα για την χρονιά που μπήκε! Ξέχασα κάποιον τίτλο που πρέπει να μπει στην λίστα; Συμπληρώστε τον στα σχόλια από κάτω!

Καλό μας gaming 2016!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Horizon: Zero Dawn

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/03/2016

No Man’s Sky

Για: PC, PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/08/2016

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016

Dark Souls 3

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

12/04/2016

Firewatch

Για: PC, PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

09/02/2016

DOOM

Για: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

13/05/2016

Quantum Break

Για: PC, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

05/04/2016

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016